- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
A 720-ast talán kicsit kevésbé érinti (mivel GorillaGlass - bár ismerősöm 920asán már megjelent pár apró karc, pedig korábban villát kalapált sörpadba a telefonnal, és semmi baja nem lett), az 520-ra pedig nem tudom, hogy létezik-e már náluk, de én a 620-asra egy ilyet rendeltem és kb 3perce raktam fel, mindössze 12mp alatt!
https://de.hama.com/00102032/hama-display-schutzfolie-fuer-nokia-lumia-620-2-stueck
Olyan k*rva fa**án passzol rá és olyan hibátlanul, könnyedén fel lehetett rakni (se buborék, se porszem, semmi gond).
Csak ajánlható!# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
Halfer
tag
Lumia 520 T-hez "JÖN": link
-
_Smooth
senior tag
Na Vodafone-nál már meg is jelentek
Méghozzá viszonylag baráti áron...https://shop.vodafone.hu/lakossagi/nokia_lumia_520/elofizeteses#tariff_list/1
520-as 3500Ft-os havidíjjal, ami már minimális netet is tartalmaz (nem vagyok Vodás, így nem vagyok teljesen képben a tarfiákkal, csak a költségeket néztem), már 33e-ért odaadják.
- igaz, hogy telenornál már kedvezőbb(nek látszó) t.csg-ban 34ért kapni 620ast...https://shop.vodafone.hu/lakossagi/nokia_lumia_720/elofizeteses#tariff_list/1
720as ugyanebben a csomagban 55e Ft lenne.Számomra rendkívül ütősnek mutatkozik
# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
AegriMiles
csendes tag
Egyszerű felhasználó vagyok, nem szoktam egész nap a telefonomat nyomkodni, ezért pusztán a tapasztalataimat és a véleményemet tudom leírni...
- az akku: legutóbb 10%-nál tettem fel töltőre és akkor több mint 48 órája ment töltés nélkül (minimális wifi használat és napi 1-2 óra beszélgetés és egy kis internet használat mellett). Talán kicsit többet vártam, de ez van... Van egy energiatakarékos funkció, amit én nem kapcsoltam be egyszer sem.
- szerintem jól olvasható a kijelzője és szép is, nekem tetszik
- akadás mentesen működik, egyszer volt csak egy kis fagyás(?), mikor a középső windows gombot hosszan lenyomva tartottam és bejött a beszédfelismerés ami még nem tartalmaz magyar nyelvet, hiába mentem rá a mégse gombra nem lépett ki és másra sem reagált. Újraindítottam és ment rendesen. Maga a funkció is működik, többször is elindítottam de csak egyszer történt meg ez az eset.
- daniatx is megjegyezte, ami igaz is, hogy érezhetően meleg lehet a készülék (sok használatnál), én mondjuk elég hamar eljutottam oda, hogy észre sem vettem már.
- a beszélgetéseknél jó a hangerő szabályozás, előző androidomnál (alacsonyabb árkategóriás, mint ez) pl. az volt, hogy legkisebb hangerőn is nagyon hangos volt nekem, itt ilyen nincsen. A hangszóró is nagyon jó szerintem.
- nálam egyértelműen a wp8 győzött, bár vannak még hiányosságai, de nekem átláthatóbb és egyszerűbb a kezelése, mint az androidnak. Az élő csempék is hasznosak tudnak lenni, és egyre több progi tudja ezt a funkciót alkalmazni.
- játszani nem szoktam, fényképezőhöz mint említettem nem nagyon értek, de azért egy-két képet csatolok (most készítettem őket, makrózni nem tudom hogy lehet vele, én egyszerűen közel vittem a virághoz és próbáltam fókuszálni)A képek:
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-05/04/439067_mleblkmfn330hysc_wp_20130504_062.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-05/04/439067_a6rmy2yvvfv6rupv_wp_20130504_051.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-05/04/439067_c1pdtuwzok9z2nh1_wp_20130504_031.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-05/04/439067_uo3mpqrg6zgcjxzl_wp_20130504_029.jpg[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
válasz AegriMiles #292 üzenetére
nah, engem egy vélemény érdekelne ami kialakult rólad a telefonról
akksi, kijelző, működés stb. esetleg egy hasonló árú (vagy kicsit magasabb) droidhoz viszonyítva (ha volt már droidod)
kamera az engem sem nagyon mozgat, bár érdekel a minősége, de kb arra használom hogy hangulatképeket küldözgessek cimbiknek viberen keresztül, másra nema gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
AegriMiles
csendes tag
Sziasztok! Bocsi hogy eddig nem tettem fel képet, de nem vagyok valami nagy fotós (nem emiatt vettem ezt a telefont) és bár csináltam a teljesítménytúra alatt kb. 2-3 képet, de elég gagyik lettek szóval inkább nem töltöm fel, mert még azt hinnétek hogy ilyen rossz a telefon fényképezője pedig a hiba nem ott volt
Ha valakit ezek ellenére érdekel akkor szóljon és valahogy eljuttatom neki. -
AegriMiles
csendes tag
Wa2x_: Igyekszem nem elfelejteni
no1r: B-tel.hu-n vettem. nem szórakoztak, bevittem, megnézték, és a következő napra berendeltek egy újat és telefonon felhívtak amikor megérkezett. Csak a csomagküldő (gls) miatt jött meg ilyen későn. Egyébként nagyon kedvesek voltak, szóval nekem elsőre jó benyomásom volt, de persze ez nem garancia... E-mailekre is rendesen válaszolgattak...
Más boltot sajnos nem ismerek régebben Nextel-nél vettem még telefont de oda nem kellett visszavinnem, így nem tudom hogy álltak volna hozzá.
Plusz még nagyon-nagyon régen az mgsm-nél vettem egy ismerősnek, de róluk negatív véleményem maradt meg, de már nem tudom pontosan miért[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
válasz Szergely83 #288 üzenetére
hát sajnos az infóim alapján az orszgában nem fogják hivatalosan forgalmazni augusztusig... legalábbis a Nokia részlegen ezt az infót kaptam Veletech-en. én meg addig tuti nem várok, bár a bolti garitól borsódzik a hátam de megvárom AegriMiles válaszát, hátha van jó ötlete egy jó GSM boltra...
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Szergely83
tag
Pár link:
[kamera teszt] (audio minőség: )
[teszt fotók]
[720 vs. 820 összehasonlítás]
[720 vs. 920 összehasonlítás]Irtó jó kis telefon ez, nagyon bízok benne, hogy szolgáltatóknál is kapható lesz 1-2 hónapon belül! Legszívesebben már most váltanék egy 620-ra, annyira elegem van az androidból (Galaxy Gio: tetű lassú, néha félperces-perces fekete képernyő, mielőtt behozná a névjegyeket, 3-4 alkalmazás telepítés után megtelik a belső memória, agyérgörcs), de a 720-as kijelzője, akkumulátora és főleg a kamerája annyira jónak tűnik, hogy érdemes rá várni.
-
Wa2x_
veterán
válasz AegriMiles #284 üzenetére
Ha lehetséges akkor legyen: nappali, éjszakai, kültér, beltér, vakus és makrók. Előre is köszi!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
no1r
őstag
válasz AegriMiles #284 üzenetére
nah, várom én is!
hol vetted amúgy? szarakodtak a gariztatással valamit? vagy minden simán ment?a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Wa2x_
veterán
-
daniatx
csendes tag
Na megkaptam a választ T-mobiletól 720-al kapcsolatban. Nem tervezik forgalmazni
Habár ettől még bármi lehet később, de szerintem mostanában nem lesz. Sajnos. -
_Smooth
senior tag
Találtam megoldást, bár bizonyos dolgok még mindig nem tiszták.
Akit érdekel majd esetleg, hogy a Nokia NFC appját hogy lehet felbarkácsolni a készülékre, írjon nyugodtan PÜ-t. (nem akarom jobban szétoffolni a témát - bár a 720 is érintett lehet)# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
AegriMiles
csendes tag
Ha valaki 720-ast akar venni, feltétlenül ellenőrizze a kijelzőt. Sajnos igaz az amit több helyen is írtak, hogy soknak fekete folt található a kijelzőjén (gyártási hiba lehet). Én is kifogtam egyet sajna.
-
_Smooth
senior tag
Lumia NFC okossággal hol lenne érdemes körülnézzek? Ki tudna segíteni?
Szereztem TAG-eket, érzékeli is őket, szedtem már le egy csomó appot is, de folyton appot akar letölteni, amit persze soha nem talál -.-
A nokia NFC kezelőjét meg nem lehet telepíteni -.-Köszi
-
no1r
őstag
expansys-nál is elkezdték árulni a 720at. amennyire tudom ők gyári garit adnak. mondjuk ez meg is látszik az árán... lumia 720
de azért az vicces nem, hogy a 820 olcsóbb itt...a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
real777
tag
-
Lacus_84
senior tag
Az 520-asra nem kérdeztél rá véletlenül? Engem éppen most hívtak vissza a Telenor-tól, mert e-mailben érdeklődtem, de nem mondtak semmi érdemlegeset, csak hogy figyeljem a honlapot. Úgy tudom, ők nem adhatnak ki infót arról, hogy a jövőben milyen készülékeket fognak forgalmazni, de ezek szerint veled kivételt tettek.
-
Halfer
tag
T-Mobile-os vagyok és szeretnék is maradni, de úgy tudom oda nem érkezik 720. Telenorosat ugye nem vehetek, mert a garit szeretném megtartani, függetlenítés kizárt. Nem szolgáltatói üzletekben viszont sufnigari jár(hat), esetleg tartozékok hiányoznak. Mi számomra az optimális megoldás ha T-Mobile-osként szeretnék 720-at?
-
real777
tag
Beszéltem tegnap egy telenoros dolgozóval, ő azt mondta, hogy forgalmazni fogják a 720-at(csak még nem tudja mikor), és "állítólag" nagyon korrekt áron lesz elérhető
-
no1r
őstag
válasz AegriMiles #266 üzenetére
igen, sajnos ezzel én is tisztában vagyok. csak ilyen feltételekkel meg akkor mondjon valaki olyan gsm boltot, ahol nem szarakodnak a garanciális ügyintézésen
(#268) daniatx: +1. én is vevő lenék rá (ha így nézzük akkor +2 )
[ Szerkesztve ]
-
Halfer
tag
Köszi a válaszokat! Sajnos én csak listaáron tudom megvenni szolgáltatónál is a 720-at (mivel van aktív hűségszerződésem T-nél), talán ti jobban vágjátok ezt, elképzelhető hogy listaáron szolgáltatónál 80 ezer lesz az ára (mint függetlenül)? Vagy kártyásan?
[ Szerkesztve ]
-
AegriMiles
csendes tag
Ezzel nem nagyon lehet mit csinálni. Van a Nokia-nak hivatalos viszonteladója (geomobil.hu), gyári gar. plusz minden, csak 20-40 ezerrel többe kerül így a készülék, mint ha más boltban megvenné az ember. Nekem pl. így is a felső határt súrolja az ára a 720-nak +20 ezerért már szinte biztos nem venném meg, hiába 24 hónap gyári garancia (persze ez szubjektív). Nézzétek meg pl. a Lumia 820-at arukereso.hu-n. A legkevesebb kb. 83 ezer a legtöbb 150 ezerbe kerül. Majdnem a duplája.
Azt tudom hogy az újgsm-nél pár hét múlva lesznek tartozékok a 720-ashoz. -
no1r
őstag
némelyiknél van vagy elképzelhető hogy lesz normális gyári garancia, rákérdeztem már a lumia 720 kapcsán...
de általában igen, a garancia a nehéz ügy. plusz a tartozékok. mindenképpen érdemes előtte érdeklődni. sajnos itthon pl a nokiával is elég reménytelen a helyzet mivel nincs rendes márkaboltjuk így elég nehezen veszel gyártói garis függetlent.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Halfer
tag
Soroljatok már légyszi pár okot, hogy miért nem vennétek telót máshol (ujmobilok, technet, ujgsm, gsmline, stb) mint szolgáltatóknál?
-
daniatx
csendes tag
-
Wa2x_
veterán
válasz AegriMiles #260 üzenetére
Várjuk a tesztfotókat!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
AegriMiles
csendes tag
Nekem elvileg kedden jön egy 720-as, a B-tel.hu-n rendeltem.
Az 520-as és a 720-as forgalmazásáról a T-Mobilnál ez található (T-mobil hivatalos Facebook oldalán egy kérdésre adott válasz):
"Kedves Krisztián! A Nokia Lumia 520 készülék forgalmazását tervezzük, azonban annak megjelenési időpontjáról, valamint a Lumia 720 típus esetleges forgalmazásáról még nincs információnk."[ Szerkesztve ]
-
daniatx
csendes tag
Valaki esetleg vett valahonnan 720-ast? Vagy bárhonnan külföldről?
-
Halfer
tag
-
daniatx
csendes tag
Valakinek nincsen valami belsős infója, hogy megjelenik a 720-as a T-nél?
-
no1r
őstag
válasz mikersz1 #254 üzenetére
ha nem használnád játékokra akkor szerintem nem lesz gond vele, bár 3 év múlva nem tudom megjósolni mi lesz. másfél évig még tuti támogatottak lesznek a cuccok, tehát a programok nagy része is szerintem.
de más talán jobban tud segíteni a WP apprendszerében és supportjában, nekem is ez lenne az első Windowsos telóma gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
válasz mikersz1 #252 üzenetére
hát az 512 ramtól picit én is tartok. írták páran a 820as fórumában a kérdésemre, hogy leginkább csak a komolyabb játékok érintettek ebben. meg azt is, hogy elképzelhető hogy rendes optimalizálás után futni fognak azok is 512 ramon (pl Asphalt 7).
hogy mennyi marad szabadon azt nem tudom, nem volt még wp telóm... gondolom elég marad a folyamatos működésheza gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
lejárt az időlimit. nekem 810ben is az nem tetszik ami a 820ban. túlságosan lekerekítettek az oldalai. a 920 "baltával vágott élei" frankók, de a 4,5'' már nekem is nagy sajnos. (meg drága. 100nál többet telefonért? nem őrültem meg)
[ Szerkesztve ]
-
_Smooth
senior tag
Igen, nekem HERE Drive+ beta van fent - erről igyekeztem írni, mivel ezt használtam
Nem tudtam, h van sima (+ nélkül) is, ami ráadásul még külföldit sem enged. Mivel sokat járok (ausztrián keresztül) németországba is, de elő-előfordul, hogy egyéb környező országokban is megforulok, így nekem különösen jól jön akkor ez a verzió
Egyre kevésbé bánom, hogy nem vártam meg a 720ast, bár még mindig rendkívül tetszős.
(annak a kamerája biztos mégjobb lesz, de így mókára már ez is tökéletes nekem - messze várakozásaimon felül teljesít)(#249) no1r
Nekem külsőre a 810-es tetszene legjobban
(meg belsőre is az lenne talán a legoptimálisabb)
920 nekem túl nagy már.[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
hja, jó lenne ha minél több helyre eljutnának. szimpatikusak ezek a készülékek 820 nekem sem tetszik külsőre. igazából nekem a tökéletes most egy 900 külsővel összerakott 720 lenne de azért remélem utóbbi sem lesz "csúnya" élőben, és akkor hajrá!
(#250) _Smooth: jah, külön vannak szedve. azért lehet benne bízni, hogy később feloldja ezt a korlátozást a Nokia valami úton-módon, bár mérget nem veszek rá... kamera tekintetben én is kíváncsi leszek, bár nemigen szoktam mobillal fotózni, arra ott a tükrös
[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
szerintem reális lehet igen. de itt már páran pedzegették feljebb, és nemigen derült még ki hova fog bekerülni. (voda az tutinak látszik). én annak örülnék ha lenne T-s és kártyásan becsúszna kb 70be az ár de tisztában vagyok vele, hogy ez Mo. és milyenek az itthoni szolgáltatók... (még van egy év hűségem azért nem jó az előfizu)
(#245) _Smooth: örülök a beszámolódnak! jó hallani személyes tapasztalatokat is, főleg, hogy ennyire pozitívak.
te nem a HERE Maps-ra gondolsz hogy offline? mert az van teljes értékű a 720-ban, a HERE Drive (az autós, turn-by-turn) csak sima, és az csak egy országot enged. ha jól tudom 620-ban a + változat van, az engedi külföldet is.[ Szerkesztve ]
-
_Smooth
senior tag
Na én múlt hét csütörtökön vettem át a 620-ast, de csak hétvégén volt időm nyúzni - akkor viszont rendesen
Térdre rogyva zokogtam, mikor kézbe fogtam és káb 3napig sikítva rohangáltam fel-alá. Isteni ez a telefon. Volt nem kevés aggodalmam, főleg, mert "csak" alsó-középkat készülék, így sokat nem vártam tőle, de ez eddig simán pipálja a legtöbb droidos flagshipet.
Egy álom. Villámgyors, stabil, iszonyatosan magas minőségérzet (még a gorillaglass és a unibady hiányának ellenére is), rendkívül jó feature-ök, szuper felhasználói élmény.
Hiányzik még pár apróság, illetve remélem, csiszolnak majd még dolgon, de eddig egyáltalán nem bántam meg. Soha többé mást, csak WP... és valszeg a HTC-ről is átpártolok jó időre a Nokia-hoz.Ha a 720-as és a többi felette lévő ennél tényleg jobb, akkor szerintem nincs min agyalni valója az agyalóknak
Tessék megvenni!Ahogy most itt olvastam a 720assal kapcsolatos aggályokat, erősen meglepődtem.
Ne tudná az offline navigálást külföldön? o.O
620as tudja, nem? Mert ugyan nem mentem még vele külföldre, de pl Sopronba Ausztrián keresztül akart navigálni (mint leggyorsabb útvonal).
Amúgy egész jó ez a navigáció, de még kicsit kéne rajta finomítani.
Pl: pont ez a mostani eset. Ha beállítottam, h autópálya, akkor az ingyenes szakaszaira felvitt (1-2km-ek). Ha feldobtam mellé, h fizetős utak is mehetnek, akkor gond nélkül betervezte az egész szakaszt, viszont akkor az osztrák pályára is felküldött volna. De azt azért nem fizettem volna ki még +ban azért 4-5km-ért.
Így aztán belőttem ezt a verziót (úgyis ismerem az utat, csak kíváncsi voltam, mit tud a navi). Amikor a javaslataival szemben letértem a pályáról Győrnél, meg se rezzent, csak újrakalkulált és mutatta tovább úgy az utat, már a főúton. A többi ilyenkor veszettül kalimpál, h takarodjak vissza, amilyen hamar csak lehet. Amíg elég távol nem kerülök.(#244) no1r
Teljesen offline (legalábbis az enyém). Mármint otthon persze előbb le kellett szedjem wifin a térképeket, de utána nem igényelt 3G-t használat közben. Ki is volt kapcsolva, tehát nem is fért hozzá, mégis hibátlanul navigált. Korrektül jelzi a sebesség limiteket is, úgyhogy elég jól használhatóA kamerája lenyűgőző. Sosem gondoltam volna, h ilyet mondok telefonra, de ez már azért elég jól használható. Városnézős, online felhasználásra, emlék gyanánt fotózgatásra sem használtam eddig telefont, csak tükröst. Most kb 8képet csináltam a tükrössel, a többit ezzel. Besírtam! Mit tudhat akkor egy 720/920? (N8, i4, SGS2 képeit is láttam már, azok is baromi szépek, csak ha ár-érték arányt nézem...)
Az előlapi kamera viszont kizárólag csak Skype-ra használható, arra meg nekem nem fontos (így akinek ez hasonlóan nem szempont, az ne rettenjen meg az 520tól)
A vaku egész ügyesen villantott, többségében jól vezérli (nem tükröshöz mérten), tehát jellemzően azért használható. De ha valaki 520-ban gondolkozik, emiatt ne tegyen le róla. Vak sötétben 3-4 lépés távolságból már nem sokat érnek ezek, ellenfénnyel pedig szintén nem különösebben erősen tudnak megbírkózni. Tehát azért csodát nem kell várni egy mobil vakutól... "a 620as vakuja jó" alatt is csak azt értem, hogy közelebbről nem égeti rommá az arcot pl.Akku üzemidő meglepően jó még az 1300as akku ellenére is. A Desire-ben 1400as van és nem bírja eddig (hála a droidnak meg a sok, háttérben feleslegesen futkározó hülyeségnek) - ergo az 520as (pláne a 720as) még ennél is jobb tud lenni, ami azért nem hangzik rosszul
3 óra navival meg némi netes buzulással és fotózgatással egy napot kibírt (mármint reggel 9kor töltőről leszedve, este 8kor vissza - de még nem volt full üres). Mostanság kevesebbet nyúzom, így már kb 25órája be van kapcsolva (de wifi, gps, 3G off, amikor nem használom őket - csak telefonálgatás, némi SMS, meg egy egész kevés böngészés) és a feldobott progi szerint még 66% van vissza, azaz még 21 órát bír (legalábbis szerinte... ha 33% volt 25 nap, akkor azért még közel 2napot ki kéne így bírnia - bár az appot 80%-nál telepítettem és most onnan is méri).NFC-t még nem volt módom kipróbálni, de érdekelne. Smart TAG vagy matrica vagy akármi kéne majd, csak nem tudom, honnan szerezhetnék :S
VPN nagyon hiányzik, de kecsegtetnek az érkezésével.
A 8-10ezer soros excel táblát sokkal lassabban tölti be, mint az iPad, viszont annál sokkal gyorsabban és gördülékenyebben kezeli az egészet!, ráadásul több funkcióval is bír. Az iOS be sem tölti a teljes táblát, de még az is gyötrelmesen megy neki utána :S
Aki ezeken az új 520/720 modelleken gondolkozik, most remélhetőleg kapott némi megerősítést
Tudom, itt a többség már rég óta beizzította magát rájuk, csak az érkezés és az árazást várjátok[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
elvileg igen, a limitáció a turn-by-turn navigációt érinti
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
igen, és ha véglegessé válik a drive+, akkor valamilyen kontrukcióban le lehet rá tölteni, legalábbis így olvastam valahol...
szerk: megvan, itt írták
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
no1r
őstag
az kevésbé érdekel engem, biztos találnék alternatívát arra hogy legyen offline navim ha külföldre megyek. de ez nem tűl sűrűn esik meg. viszont pl az iránytű funkcióra volt már példa hogy jól jött korábban
[ Szerkesztve ]
-
-
no1r
őstag
basszus, most olvasom hogy nincs a 720-on giroszkóp...
így viszont erősen el kell gondolkodnom...a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Halfer
tag
Ja oké, sőt, T-Mobilenál is látom van 620, eddig nem láttam még. Viszont már nagyon kíváncsi vagyok meddig kell még várni, már fizikailag fáj amit az SGS-em művel.
-
Halfer
tag
Ez alapján 520 és 720 is Vodahoz jön. Valakinek van infója hogy mikorra várható 720 akárhová Magyarországon belül?
-
real777
tag
Valakinek info 720-ról?mikor érkezik?
-
B1T3
addikt
Nem sokkal jobb megoldás, hanem más. Szubjektív, kinek melyik az előnyösebb. Adott a külső akkumulátor, amelynek a használata – lássuk be – kicsit körülményes, illetve nem lehet vele rohangálni sem, míg egy akksicsere 1 perc, aztán azzal bármiféle kompromisszum nélkül használhatod tovább a telefonod.
Ha valakinek huzamosabb ideig nyugodt helyzetben van lehetősége használni a telefont, akkor lehet érdemes a külső akkumulátor használatának megfontolása, egyébként inkább nyűgnek mondanám, hiszen egy második akkumulátor bármelyik zsebben elfér kényelmesen, feltűnés nélkül, bárhová megy az ember; ugyanez nem mondható el a külső akksikról.
Nyilván ez a személyes véleményem, kéretik úgy kezelni. -
_Smooth
senior tag
Igen, azt is most nem rég néztem, hogy a 820-nak is cserélhető O.O
Hát én ott is meg voltam győződve, hogy az unibody.Egyébként erről jut eszembe, nem tudtok véletlenül arról, hogy esetleg 620-hoz is gyártanának indukciós hátlapot?
Ha jól tudom, akkor pl a Samu Gxy S3-hoz lehet kapni.
Nem lehet, hogy esetleg itt is meg fog jelenni valami ilyesmi?Még ha tényleg egyre kevésbé is fontos már ez az opció, azért jó lenne tudni, hátha...
(mintha 720-hoz láttam volna kívülről felcsatolható verziót - ami mUSB-re csatlakozik - de nem értettem, ennek mi értelme - mármint ennél a telefonnál)[ Szerkesztve ]
-
Gusztáv
addikt
A 820 sem unibody, ennek ellenére iszonyat masszív, nem recseg. A hátlapot mondjuk elég körömpróbáló feladat leszedni, de igazából technika kérdése. Ennek a megoldásnak is vannak előnyei. A naponta töltés 1.5-2 év alatt megeszi az akksit, így sokkal egyszerűbb cserélni. Ha karcos lesz, esetleg leejtéstől megsérül a telefon hátulja-oldala, viszonylag olcsón cserélhető.
A külső akksi tényleg jó megoldás, nekem egy kb 5x5x10-es hasáb van, elvileg 5600mAh-ás.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
_Smooth
senior tag
Ja egyébként az akkucserélgetős megoldásnál szerintem sokkal jobb a külső akkus megoldás.
Már 10k alatt lehet kapni olyan külső akkukat, amik legalább a belső kapacitásával rendelkeznek (sőt, bizonyos, számomra ismeretlen gyártóknak 10 alatt már 5-6-8Ah-s akkuik is vannak... persze igen méretesek)http://www.edigital.hu/Tolto/Hamakulso_akkus_telefontolto_5V/1A_1800MAH-p334560.html
nekem ez a legszimpatikusabb
1A-es töltőáram és egészen kis méret.(#197) Ailton
Nekem is azért tetszik a Win, mert kiválóan optimalizált. Öcsémnek a 610-esben 256MB van. Igaz, pl Skype már nem megy fel rá emiatt. De egyébként egy WP8-nak ne lenne elég 512? Az 1G-nak egyetlen előnye van, a dualchannel. Ha ezt kihasználja az OS és az appok, akkor az elég nagy érv
De ezt mondjuk most. A nyomorult iPad is 256-tal jelent meg, a hülye állatok engedték feltolni rá az új OS-t, az meg azóta szanaszét akad és fagy.
.i.. screw you apple![ Szerkesztve ]
-
Vezér
tag
"Frissült az Asphalt 7
Most már elérhető fél giga RAM-mal is." -
Lacus_84
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=PgDCPNioH6c
-
_Smooth
senior tag
válasz =Mentor= #188 üzenetére
Van benne valami, de szerintem az igazsághoz hozzátartozik a másik oldal is. Ugyanis a Nokia ugyanígy összeteheti a kezeit. (kisebb túlzással) a csőd széléről rángatta vissza őket ez a kooperáció. Valszeg a MS sem annyiért adta nekik a rendszert, mint a többieknek, remélve, hogy ez az együttműködés, a jó vas, a jó szoftverük és a jó árazás majd segít terjeszteni a dolgot. Eddig szerintem ez az egyetlen platform, ahol bejött nekik. Talán a tableteket is a Nokiára kellett volna bízni (ez talán csak idő kérdése lesz - amint nem lesz más lehetőségük PC-n sem, és végre megszokják, megszeretik a csempés dolgot, +a telefonokon is hozzászoknak, már külön igénylik majd a tableten is)
A fullHD kijelző meg mennyire nem fog hiányozni, azt elmondani sem tudom.
A 4" feletti kijelzőkön nem rossz dolog a 720 környéki felbontás, de kb 300-320ppi-nél nagyobb képpontsűrűségre nem sok szükség van (legalábbis a felhasználók 90%-ának). Nekem spec még ez a 230-250 is tökéletes (főleg egy alsó-közép kat készülékben) és így legalább kevesebb kraftot igényel HW oldalról, és az étvágya is alacsonyabb.# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
_Smooth
senior tag
Tudom, hogy nem célszerű, és nem is lehet általánosítani, de pont Nokia-val szívtam meg.
Igaz, nem unibody volt, de reméltem, hogy már egy drágább, masszívabb, minőségibb, kimondottan üzleti telefont veszek, akkor attól elvárhatok ilyen apróságokat.Ez az E51 kb 2-3 hónap után elkezdett nyöszörögni. Rettenetesen idegesített. Persze, használat közben nem hallani, csak ha kicsit megmozdítom, tekergetem. De ez aztán nem különösebben növelte a minőségérzetet (még ha amúgy nagyon fasza telefon volt is).
És igen, a jelenlegi HTC sem unibody, ahogy nem is recseg-ropog annak ellenére, hogy egyszer olyat repült, hogy a jobb felső sarokból egy kis darabka ki is tört.
Viszont a Lumia 800, szifonok, HTC OneX (ami unibody készülékekkel eddig találkoztam) nem produkáltak ilyet. Öcsém 610-ese viszont már egy kicsit aggasztóbb volt :S De a 620 (boltban, zsírúj állapotban tapogatva, nyomkodva) teljesen királynak tűnt (csak az a szappantartó formája lenne kicsit kecsesebb ).
-
_Smooth
senior tag
Csúcs, köszi!
Mondjuk kb erre is számítottam, de ennyit nem szánnék telefonra. És én is egy 20-25k környéki különbséget tartanék reálisnak.
Ami ugye 75-80k lenne a 720 esetében.
Viszont, figyelembe véve, hogy a HTC 8S meg 65k, a 620as ára mindjárt irreálisan alacsonynak tűnik (gyorsan meg is rendelem, amíg még ennyi ), tehát, ha behozzák az 520ast, akkor nekem egy ilyen árazás tűnne logikusnak:520 - 40-45k
620 - 60k
720 - 80k
820 - 100k
920 - 120k(persze egy 35 - 40 - 65/70 - 80/85 - 100nak jobban örülnék )
-
razzorr
őstag
A vodkánál lesz 720, a többinél nem biztos.
-
_Smooth
senior tag
A telenor kínálatában igen csak indokolt lenne... mivel jelenleg csak 620 és 920 kapható náluk.
Tmob: 520-820-920
Tnor: 620-720-920
?(#186) B1T3
Igazad van. Most, h kimondottan így kerestem rá, én is azt találtam, h cserélhető a hátlap. Valszeg az zavarhatott meg, h a 720-szal közös cikkeket olvastam, ahol szerepelt az unibody, csak ugye a nagytesóval kapcsolatban.
Így akkor az 520 nálam kilőve (persze ettől még nem rossz darab).
Amúgy világosak az érvek a cserélhető hátlap mellett. Csak engem jobban iritál egy mozgó, ropogó, nyöszörgő hátlap, mint egy pár karc az oldalán. De szerencsére a 620as kimondotta masszívnak érződött még így is.[ Szerkesztve ]
-
berboo
csendes tag
én multhéten ukrajnaba már a boltokban lattam az 520 az
-
Gusztáv
addikt
A 720-as egy nagyon jó telefon lett, és ha a szolgáltatók jól beárazzák (pl 60e 2 éves alap előfizetéssel), akkor szerintem komoly szeletet kihasíthat ebből az árszegmensből. Én is 720-at szerettem volna a jó fényképező és a nagy akku miatt, de sajnos a T-hez nem jön, így a végén egy 820 lett belőle.
Laci
-
Mr.Wiking
tag
tetszenek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest