- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
még vmi: ki lehet abben a telóban kapcsolni vhogy a kamera hangot exponáláskor? köszi
-
HUNgabus
senior tag
hali All
Létezik akkor most MADE IN FINLAND fekete N82? mert ma volt 1 a kezembe de ki tudja már hogy hol és hogyan verik át az embert. Elvileg 75 pénz lenne. köszi a választ ha tudja vki. -
^Killerke™
csendes tag
haliday. Olyan beállítás hogy Adókörzet információ. Amit én BE állásra raktam, amitől elvártam hogy kiírja hogy Budapest, Gödöllő STB. De nem írja ki. Hogy lehet elérni hogy kiírja? remélem érthető voltam. G4ula84-nak: pannon-os vagyok, de szerintem ott menni kell. előre is köszi
-
badacsony
őstag
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
badacsony
őstag
-
ekdavid
tag
"A Nokia ugyancsak a közelmúltban jelentette be, hogy a tavaly év végén érkezett Nokia N82-nek hamarosan kapható lesz a második változata, mely nem ezüst, hanem fekete színben pompázik. Ezzel kapcsolatban jelenleg a következő a Nokia hivatalos álláspontja: ˝az N82 fekete színű változatát egyelőre nem tervezzük bevezetni Magyarországon, azonban a Nokia folyamatosan figyelemmel kíséri a vásárlói igényeket, és ennek megfelelően dönt a további lépésekről˝. Egyelőre tehát nem lesz elérhető hazánkban a fekete N82, legalábbis hivatalosan biztosan nem, ami ugyebár szokás szerint a szürke import malmára hajtja a vizet."
ez nagyon rossz hír
-
ekdavid
tag
sehol semmi info hogy mikor lehet kapni :\
-
Magimano
aktív tag
hát azt nem tudom hogy levették e vagy nem
de itt egy másik lint iseléggé "gyárinak" tűnik
bár ez kiábrándító
"Available only in the USA, $630. " remélem csak az 630$ ra vonatkozik
[ Szerkesztve ]
@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
bepe79
addikt
Most akkor lesz Europaban hivatalosan fekete N82, avagy sem? Es a fekete verzio is bovitheto memoriakartyaval?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
Az N96-ot mar bejelentettek hivataosan is.
Szeptember korul erkezik, en megvarom, es az lesz az N95-om utodja (persze elodjet sem adom el.
)
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Atombalu
senior tag
3GSM utolsó napján járunk és nem közöltek hírt fekete N82-ről
Este 8-kor megjön a teló. Sziasztok egy időre.iPhone 5
-
Atombalu
senior tag
áhhhhhh, ennyit már nem bírok várni !!!! április 2 ,,, es majd februar 30-an módosítják május 25-re....szerintem a mobilecityonline.com -nak fogalma sincs arról, hogy mikor érkezik, csak elkérik a foglalót, aztán ha nem jön a fekete megpróbálják rátukmálni minden foglalósra az ezüstöt. Minden 3. úgyis bele fog menni és már az is megérte,,,,,ennyi erővel nálam is lefoglalózhatjátok a fekete n82-t,,,,,
iPhone 5
-
attisx
addikt
Ez a telefon egyre titokzatosabb. A mobilecityonline.com-on, ahol anno először bukkant fel, a várható érkezés dátumát feb. 15-ről április 2.-ra módosították...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Atombalu
senior tag
a simát
iPhone 5
-
Atombalu
senior tag
holnaputanig várok, ha semmi, akkor pénteken megveszem
iPhone 5
-
Atombalu
senior tag
masodik nap es szintén semmi hír róla,,,,hogy lehet ez
iPhone 5
-
Atombalu
senior tag
elso nap és semmi info róla,,,
hmm lehet megveszem a simát és befestem feketereiPhone 5
-
Daweee
őstag
És azt tudni már hogy a fekete vagy a szürkegombos változat az Igazi? Mert nekem a full fekete a nagy Ő, de lehet a Nokia nem így gondolja
-
djdee
tag
Itt már azóta szerepel a fekete, amióta az USA oldalon is feltűnt! És ha jól megnézitek csak egyszerűen annyi a változás, hogy 2 színben is kapható a készülék!
Talán holnap majd bejelentenek egy N82 8GB-t, vagy az N96-ot... -
Atombalu
senior tag
na holnap 3gsm, remeljuk jon,,,,
iPhone 5
-
Atombalu
senior tag
-
Joe bácsi
őstag
A numerikus gombok borzalmasak.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
gerii
addikt
szerintem tipikus jobb kéz nem tudja mit csinál a bal....
Finlandián belül is volt már ilyen félreértés, akkor az amcsiakkal meg nem is csodálom.
csak tényleg nehogy felbátorodjanak a pozitív visszajelzéseken és megemeljék az árát.
( képzelem ahogy a sok csicska rohangál körbe a plakátokon áthúzni a régi árakat és aláírni az újat, mint a Tescoban, csak fordítva)
-
attisx
addikt
Az nem csak egy egyszerű webshop, hanem a Nokia hivatalos Egyesült Államok beli oldala. Éppen ezért furcsállom nagyon, hogy egy héttel a bejelentés előtt felrakták, majd néhány óra elteltével visszavonták a képeket...
-
Atlantis
veterán
Viszonylag ritkán veszek telefont, így végülis az ár nem számít, de szórni se akarom a nehezen megkeresettet.
Van benne valami. Egyébként nem minden téren jó a felülkerekedés, pl.: ilyen terület a méret kérdése. Ez is számít nekem, nem is kicsit. Meglátjuk, pár hetet még mindenképp várok.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
DarkByte
addikt
Na végre, valaki helyre rakta az utolsó pontját is a telefonnak ami miatt ha lenne is pénzem még gondolkodtam volna rajta. Gyöngyörű.. egyszer legyen számomra elérhető árban és ő lesz a k750i utódja.
-
Nordik
őstag
Ez gyönyörű!
Eddig a másik színben nemigazán jött be az N82, így már tetszik kifejezetten. A későbbiekbe nagyon gondolkozok egy ilyen teló vételén. Meggyőzött nagyon.
-
Athos07
senior tag
Ja elnézést, én azt hittem, hogy ha ez a kettő a kiszemelt, akkor a keret adott.
Egyébként nem én mondom, hogy az ominózus "ár/érték" arányban is veri a k850-et, hanem Eldar bácsi (a nagy orosz teszter), aki szerint gyakorlatilag mindenben a SE fölé kerekedett az N82.
És szerintem akinek a fekete N82 tetszik az már nem néz rá a k850-re
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
Motion_Blur
félisten
Zöld-piros gombok még mindíg nem tetszenek, de határozottan jobb
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Atombalu
senior tag
és ha minden igaz ez is bővíthető lesz és akkor igazából már majdnem tényleg azt lehetne mondani, hogy: "igen, ez a tökéletes telefon" (a gombokat pedig megszokjuk)
en egyszer már megvettem a telót, de visszavittem mert túl keleti volt és tegnap is majdnem megvettem, mert már jobb az ára erre itt ez a hír PÁFF
iPhone 5
-
nike_
addikt
Nagyon durva!
-
Daweee
őstag
Szép, jó, de a cikkben lévő szürke gombos változat nem az igazi. De amit itt linkeltek páran, arra énis csak annyit tudok mondani hogy gyönyörű
Már csak az a kérdés hogy a voda preferálja e ezt a színt
-
Atlantis
veterán
válasz
AMD Power #18 üzenetére
Hát, szerintem csak a színen változtattak. Kétlem, hogy anyagminőség is javulna.
Athos07: Azért nem egy kategória árban sem és mire kerül ez itthon boltokba?Mindenestre nagy a kísértés. Eleinte biztos lesz felára is az ezüsthöz képest.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
Gyönyörű. Ez kell nekem...(vagy a k850i
)
[ Szerkesztve ]
-
badacsony
őstag
Mennyit jelent egy színváltás...
-
joey04
titán
Nekem tetszett eredeti színben is de ez...gyönyörű.valami hihetetlen módon megszépült tőle a telefon.
-
gringo77
csendes tag
sziasztok
nem tudjátok mikor lesz kapható itthon az üzletekben? és mennyi lesz az ára ezzel a szép színnel?
köszike a válaszotokat nem kell popntosan megmondani de melyik szolgáltató fogja elsőnek kiadni a listáján vajon????????
remélem a T vagy a V mert a P nem nagyon érdekel de ha ő akkor kénytelen leszek függ. megvenni
Redmi Note 10 5G 4/128GB Global, Lenovo Legion Y520 i5/16GB/250GBSSD/1TBHDD/GTX1050
-
Athos07
senior tag
Szerintem érdemes lenne beszedni a béna (az eredeti N82 előlapját csak a spéci fénytörés miatt sötétebbnek mutató) képeket a cikkből.. ezek nemcsak valódiak de jobban is mutatnak ;)
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
Atombalu
senior tag
Jéééééézusom !!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
iPhone 5
-
Stanley-B.
őstag
Így már tényleg jól néz ki.
-
PowerBuldog
veterán
Így már tényleg sokkal dögösebben néz ki meg kell hagyni.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Ebben a színben,talán már pénzt is ki adnék érte...
-
AMD Power
titán
Szép ez a telefon ebben a színben.
-
qwertty
csendes tag
Teccik!
http://www.flickr.com/photos/kexolino/ - Splendid eye-torture for the masses!
-
attisx
addikt
-
Endr00
aktív tag
Sokkal jobban néz ki, mint az "eredeti", igy már bejön. A kérdés az, hogy ez is olyan anyagbol van, mint a szürke verzio ?
Samsung Galaxy S23
Új hozzászólás Aktív témák
ma Úgy tűnik a korábbi pletykákkal ellentétben mégis érkezik a fekete Nokia N82.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest