- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Nekem meg inkább olyan üveg kellene a telefonomba, lévén én szinte sosem ejtem el a telefonomat, ami átengedi a fény 90-99%-át! Régebben kísérleteztek ilyennel, volt is prototípus, hogy egy az egyben lehetett látni a mögöttes dolgokat, semmi becsillanás, semmi tükröződés. És akkor nem lenne ilyen röhejes ragyogó napsütésben a láthatóság.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
e-newsee
addikt
Le kell fújni "kontaktsprével". Azon minden elcsúszik, még a porszemcsék is. Sőt, tükröződni sem fog, mert a napsugár is hanyatt esik rajta. Nem visszaverődik, hanem elcsúszik!
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
ddaydome
senior tag
Sziasztok!
Ezek után már csak az a kérdés merül fel, ha mégis betörik, akkor cserélik-e garanciában?
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
Kékes525
félisten
válasz Skynet258 #27 üzenetére
A kérdés lehet hogy korai, de azért érdekes. Biztos hogy már van valami fejlesztés a dolog mögött, nem csak a név van meg.
2014 Samsung Flexible OLED Display Phone and Tab Concept
Itt azt írják, hogy az S7 is talán ezzel jönne ki:
Samsung’s Turtle Glass Could Be A Gorilla Glass Alternative
Will Samsung Turtle Glass replace Corning Gorilla Glass on Galaxy S7 and future devices?
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Sebhelyes
senior tag
Jó névválasztás volt végülis, a teknős passzolni fog a Tácsvizhez
-
Kékes525
félisten
A kettő (Gorilla Glass vs.Turtle Glass) hogy viszonyul egymáshoz a töréstesztekben? Vagy csak a Turtle Glass hajlíthatósága a lényeg...
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
törölt tag
A legnagyobb gyártó sorra hátatfordít partnereinek. Először a Qualcomm, most meg jöhet a Corning? Végül ők lesznek majd mások SoC- és üvegbeszállítói. Jól csinálja a Samsung.
-
eventus
veterán
Különcködik mindenki.. Miért nem lehet együtt fejleszteni?
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
niof
addikt
Hát, nem ártana már egy olyan megoldás, ami a pontszerű intenzív behatásoknak is jobban ellenáll.
Ha a járdán egy kiálló kavicsra arccal landol a motyó, annak rendszerint rossz vége van!...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Rixman
tag
válasz Sebestyen01 #14 üzenetére
A gyémántnál a tudomány jelenlegi állása szerint csak a wurtzit-bórnitrid és a lonsdaleit keményebb.
(Ami a természetben is előfordul.)
[ Szerkesztve ]
A női mell a bizonyíték arra, hogy a férfiak igenis tudnak egyszerre két dologra koncentrálni.
-
ctvagyok
őstag
Én is arra gondoltam egyből, hogy a hajlítható kijelzőkhöz lesz egy saját üvegük.
Egyébként nem sok értelme van, a GG annyira beégett a köztudatba, mint karcálló üveg, hogy csak abban hiszenek az emberek. -
Simi87
senior tag
Kéne már valami, hogy be kelljen az üvegre is üveget rakni, hogy ne karcolódjon a kijelző.
-
Rixman
tag
válasz Sebestyen01 #12 üzenetére
Ez biztos?
A női mell a bizonyíték arra, hogy a férfiak igenis tudnak egyszerre két dologra koncentrálni.
-
Xanax88
tag
válasz Sebestyen01 #10 üzenetére
Olyan üveget ami a por ellen is véd, soha nem fognak gyártani.
Esetleg olyat ami begyógyul mint az LG hátlapok.
Én személyszerint sokkal jobban örülnék egy olyan üvegnek ami annyira tartós mint a mostaniak, de kicsitsem merev, ergo nem törik ha leejtem.
Akkor tokba se kéne rakni és nem lenne ami szépen beledolgozza a porszemcséket.Krisz
-
Sebestyen01
őstag
A picike porszemcsek ellen ez mar ved? Mert ok h a majomuveget eles cuccal nem lehet karcolni viszont a porszemcse szantja mint reszeg falusi a foldet...
-
Én egyenlőre elfogult vagyok a hajlított készülékkel szemben, de maga az üveg védelmére kíváncsi vagyok sőt egy erre kimondottan teszt környezetben létrehozott versenyt is olvasnék a két gyártó üvegéről.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
wolfman
veterán
Az új üveget meg lehetne hívni Észak-Korea üvegnek. Na azt senki meg nem töri.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Zolik
senior tag
az egyik ismerősöm csak godzilla glassnak szokta mondani
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
benjonino
tag
Érdekes, eddig én azt hittem, hogy azért Gorilla az elnevezés, mert arra az üvegre utal, ami elválaszt az állatkertben a gorilláktól. Annak aztán törhetetlennek kell lennie. Amikor ott voltam tesztelte is a hím gorilla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizz.hu - vélemények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asszociációs játék. :)
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest