- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilebase
csendes tag
Hali!
Ilyen megoldás kellene az új iPhone ba szerintem. Ez jobban néz ki egy kicsivel...
http://mobilarena.hu/hir/1_24.html -
mobilebase
csendes tag
Hali!
A nagyobb kijelző várható, és a nagyobb felbontás is, amennyiben új szoftver jön rá! (A régi op kompatibilitási hibák miatt ugrik nagyobb felbontásnál!)
És az érintés érzékeny ház nem hülyeség, mert ha csak pár funkció tudja használni (pl. képek, térkép, böngésző, Office doksi nagyítása) akkor az már jó megoldás (és persze ha ki is lehet kapcsolni a menüben, az nem árt)!
Csak akkor felmerül egy új kérdés, hogy az Apple ügyebár levédette ennek a telefonnak kapcsán az új saját cserélhető akkumulátorokkal kapcsolatos megoldásait, akkor eszerint a hátlap levehető lesz majd házilag is, vagyis akkor az érintés vezérelt megoldás is "látszani fog"? Mármint akkor egy rossz mozdulattal tönkretehető is lesz? És ha a Motorola telefonja ilyen vastag (nem tudom, hogy az érintés vezérelt működés miatt-e, de szerintem jah), akkor az új iPhone hol lesz vékony?
Szerintem ez a megoldás egyenlőre csak álom, mint az RFID olvasó... Majd legközelebb, de hajrá Apple!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest