- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
ASCIIQuarium oldalán van androidra is. Fel is raktam, jópofa. Thx az írást.
-
Day 'n' Nite
tag
Ez nagyon jó, ki is próbáltam a Wikipediával
-
ceia
őstag
Az akvárium tetszik, csak kár, hogy XP-n nem megy. Nagy poén a sárga tengeralattjáró, de hasonlíthatna jobban is.. Azt még ki lehetett volna hozni belőle szerintem. Azért így is a Yellow Submarine jutott eszembe róla. Aki még nem látta azt az animációs filmet, feltétlenül pótolja, nagyon jó!
-
buherton
őstag
Terminal browser, meg van online stream is, ahol a legutóbbi VB-t lehetett nézni, természetesen ASCII karakterekkel megjelenítve.
-
Jester01
veterán
mplayer-ben van ascii output (igény szerint színes is) úgyhogy bármilyen filmet meg lehet vele tekinteni
-
F34R
nagyúr
válasz
Day 'n' Nite #10 üzenetére
Star Wars
-
Day 'n' Nite
tag
Az a kedvencem.
Aki nem ismeri:
Win XP esetén: telnet towel.blinkenlights.nl parancsot be kell írni a parancssorba majd enter és megy.
Win 7: ugyan az mint az XP-nél, ha nem megy akkor Vezérlőpult -> Programok -> Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolása -> Telnet ügyfélhez rakunk egy pipát, majd OK, egy ideig szöszmötöl a gép, ha kész, akkor újra lehet próbálni a parancssorban, nálam működött.
Debian 7.1.0 alatt is kipróbáltam, a fent említett parancsot kell terminálba beírni, enter és megy a mozi -
Knight666
aktív tag
Ezek marha jók
. Én Sudoku-t írtam konzolra, persze leginkább a hiányos GUI ismereteim miatt
. Sosem fejeztem be, mert közben sikerült grafikát is vinni bele (J2ME, aztán Android), de nem kellett sok hozzá. Ez a cikk most kedvet adott, hogy megcsináljam poénból.
-
aram01
nagyúr
nekem tetszett
-
bambano
titán
minden ascii artos cuccok egyik ősatyja a dec felhasználói csoportok között a decus szalagokkal terjedő fájl volt, amit simán kiírva a képernyőre egy karácsonyfát és az alá összerakott sínen körbe szaladgáló ajándék kisvontatot ábrázolt. semmi program nem volt benne, vt220-as emuláción szépen rohangált a vonat.
-
Sir Ny
senior tag
nálam a sed arkanoid nem működik. milyen terminállal és stty beállításokkal kell futtatni?
-
gondoni
csendes tag
Ó, ismét kedves emlékeket idéz a cikk.
Ezer éve Turbo Pascal-ban programoztam karakteres képernyőre animációkat.
CRT képernyőn, némi függőleges képfrissítés szinkronnal, bámulatosan folyamatosnak hatott a karakternyi "ugrálás". -
MortalVenoM
tag
nagyon jópofák
a régi mud jutott róluk eszembe.
-
HXY
addikt
Star Wars via Telnet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest