- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Annyira nem értek a lovakhoz (nem ástam bele magam jobban, mert láttam az árakat
) , de már egy 1200-es is jó lenne minden finomsággal egy nagytoronyba pakolva, ha nincs keret 3000-re.
Amiga OS-hez mi az optimális? Mondjuk úgy, hogy basic netezés, szövegszerkesztés + mp3 (esetleg DivX/Xvid) beleférjen?
Persze, van emulátor, de az nagyon nem ugyanaz. Itt magán a hardveren van a lényeg. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Erről az egérről azt kell tudni, hogy ez volt az első lézeres érzékelővel felszerelt egér. A csalás másik fele az, hogy szintén csak a “feeling” kedvéért raktam bele a tesztbe. Az egér bontatlan, és nem fogom felbontani."
Jobban is jársz, mert a használati értéke a töredéke az eszmei értékének, és már a megjelenése pillanatában jócskán alulmaradt technológiailag még egyes márkatársaival szemben is.
Ez a konfig kívánja az MX300/MX500/MS 1.1a/MS 3.0 kvartett valamelyikét. Meg egy Allsop XL padot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest