- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
Aztaa, micsoda emlékek, én S3 Trio 3D kártyával kezdtem, az alaplapra nem emlékszem, de arra igen, hogy VIA 133-as csipszett volt benne. AMD K6 II-es proci, 32 MB rendszermemória, valami 400 MB körüli Seagate HDD, 14-es Shamrock képernyő, Yamaha hangkártya (ez még megvan ereklyeként a fiókban) Genius billentyűzet (DIN-csatis), egér (PS/2), és páros hangszórók, abban a koszfehér műanyagházban, meg egy kaméleonos egérpad, ezekre most, 20+ év után is emlékszem!
Otthoni net akkor még nem nagyon volt elterjed, amikor igen, akkor lett még egy betárcsázós modemkártya is. Volt még egy gyalázatos Epson tintasugaras nyomtató is, egy vagyonba került ez az egész szett. A Voodoo meg hasonló kártyák (TNT, Riva!!!) annyira drágák voltak, hogy azt csak nyálcsorgatva néztük a számtech-magazinokban.
Jól futott rajta az AoE 2 és a Quake 2, ez volt a lényeg. És az óránként befosó win95. Na, egészen elérzékenyültem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Autóhifi
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest