- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Kispénzű emberek azért vesznek csúcstelót jó drágán, mert ez az a luxus amit még el tudnak érni. Lakásra, normális kocsira sose lesz pénz, hiába gyűjtöget, hitelt ezekre nem kap, hát ezzel kompenzál. Nekem ez a tapasztalatom.
Amúgy én is sajnálom már telefonra a pénzt, mióta családom van. Korábban tojtam rá, cseréltem félévente. -
törölt tag
A fogyasztói társadalom legsötétebb korában vagyunk jelenleg. Nem számít, hogy a tavalyi cucc is bőven sok a jelenlegi szoftver felhozatalra, az már elavult, vedd meg a legújabb legcsillogóbb leggyorsabb cuccot, mert ha nem, akkor nem vagy trendi. Ez egyébként az összes számtech. cuccra igaz, és bőven alapoznak a tech függőkre is. Manapság lett egy új hobbi, a legmodernebb kütyük birtoklásának hobbija. régen bélyeget gyűjtöttek, mostanában elektronikai készülékeket, sőt, már jószerivel azt sem, csak a birtoklási vágy maradt.
Ettől függetlenül megértem azokat, akik csakis a "must have flow" miatt szerzik be ezeket a cuccokat. Ha ez okoz nekik örömöt, tegyék. Valaminek vinnie kell előre is ezt a fajta ipart, mert ha hosszú távra terveznének, akkor talán még mindig az első szériás érintőképernyős telefonok lennének csak. Vagy azok sem.
Ennél a telefonnál pl. nem fogott el a birtoklás vágya, kicsit olyan, mint egy faceliftes S7E. -
-
Zolik
senior tag
A felvetésed jogos és érdekes. Nekem anno az Iphonnál jutott ez eszembe elsőnek, hogy fiatalok (18 alattiak), nők (imádom a nőket, nem rosszból mondom, itt főleg a pláza bubu hello kittys tokba bújtatott s7 tulajkora gondolok), az egyszerű emberek miért vesznek ilyet? A válasz egyszerű: megtehetik.
Én eddig az összes drága telómat nagyon olcsón vettem: S4 46.000, S6 54.000. Mert a céges előfizu miatt nagyon olcsón adták akkor akcióba. Igaz az havi 20k Huf volt, de mivel mi rengeteget beszélünk meg minden ezért olcsóbb csomagot nem választhattunk (vagyis nem érte volna meg mert a sok perc díj miatt volt hogy akár havi 30.000 is össze jött). De tény hogy én se állnék se sorba se költenék 240.000 Ft-ot telefonra.Amit fent írtam kijött hogy havi 3000 plusz és meglesz az új teló. Ennyit nekem megér. Nem iszok, nem cigizek (van aki simán elszív havi 10ezer Ft-ot az, évi 120.000, 2 év alatt 240.000 Hopp az egy S8 ára), néha utazgatok, eljárogatok ide oda, élek ahogy tudok. És mellette info mániás vagyok, szeretem a kütyüket meg a pc-s cuccokat. De valóban egy olyannak aki azt se tudja hogy lezárt képernyővel is csak egy swipe az hogy tudjon fotózni és folyton feloldja hozzá a telót kóddal annak fölös az iphonoe vagy akármi más.
Amit írsz, hogy vannak akik évente cserélgetik (a tech geekeket megértem), ott tényleg nem értem mi visz rá valakit hogy iphone 6s-ről 7-re váltson... vagy s7+-ról s8-ra.
A tendencia sajnos szomorú, hogy pár év múlva már fél milla lesz egy új iphone 10-es pl... no és persze a szolgáltatok és a kedves állam bácsi bőven kiveszi a részét!
-
madgie
titán
Miért zavar az téged, ha valaki 100 ezret veszít egy évben? Személyautónál nem zavar, hogy ennél többet is buksz és még fenn is kell tartani? Miért nem jó egy olcsó használt alap Astra, miért kell mondjuk új Toyota? Miért bagózik valaki? Azzal még többet kilapátol az ablakon. Napi két kávé a munkahelyen a büfében, basszus, mennyi kidobott pénz egy évben.
Remélem érted...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Ennyibe kerül itthon a Galaxy S8 és S8+
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged