- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
"azzal is tisztában vagyok, hogy más a szándék emögött."
Ez igaz! A profit mindenek felett, és más dolgok amiket nem kötnek az orrunkra. Elmész az urológushoz, és már kapod is a prosztata gyógyító csodaszerekről a reklámokat. Ez miért is tisztességes! Egyébként nem hiszem, hogy Amerikában betartják az általa elfogadott törvényeket.
Kémkednek és kémkedni is fognak, demokrácia ide vagy oda.Mire befejeztem, látom más is hasonló tapasztalatokkal bír!
-
Ricardo
titán
" Szóval de, amit a Google csinál, különb, mint amit a kínai rezsim megvalósít, és bár nekem sem tetszik a túlzott adatgyűjtés a nyugati cégek részéről sem, azzal is tisztában vagyok, hogy más a szándék emögött."
Meddig? amikor már labor eredményekkel, és egyéb érzékeny személyes adattal kereskednek, az nincs is olyan messze attól, amit teljes kontrollnak hívunk. Az irány hasonló, de a módszer finomabb. Mint amikor szépen lassan melegítik a béka alatt a vizet, és az észre sem veszi, hogy megfőzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest