Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
dizájn vs. funkcionalitás = 1:0
-
subset
senior tag
Olyan jó lesz majd kitakarítani is.....
-
wattafaka
senior tag
Remek, akkor most már nem csak a bányászok fognak felvásárolni mindent
-
fatpingvin
addikt
magam részéről nagyra értékelem az összes olyan dizájnt ami nem erre a nyomi tacticool pszeudomilitáris edgy vonalra ül fel egy karácsonyfányi leddel megpakolva.
nézzetek le én a Yeston pink-babakék weeb kártyájának is örültem. ahogy annak a WAIFU edition izének is. végre valami szerethető design. magam részéről én a bare heatsink + rádrótozott egyszerű propeller híve vagyok de ha már dizájn akkor legyen valami értelmes. -
Sol@
tag
Anthophora abrupta Say, also known as the chimney bee or miner bee, is a gregarious, yet solitary, ground-nesting bee. The adult female digs a tunnel, often in clay, using the excavated earth to sculpt a chimney-like turret representing a single nest. Neighboring nests are clustered like a small village, but Anthophora abrupta are considered solitary bees because they have no overlap of generations and each female cares only for her own nest and future offspring.
-
drotsztyuart
tag
Na vegre egy karyta ami nem csak a banyaba jo hanem mehet kaptarba is.
you could bee or miner -
Z10N
veterán
-
zz top
tag
Maja, a bányászméhecske edition..
-
MrTwister
őstag
Persze és majd a Corsair gyártja:
meg a vizesbótba veheted! -
vicze
félisten
Na most már nem csak a bányászok hanem a méhészek is VGA-t vesznek, mi lesz a következő a halászok?
-
MrTwister
őstag
válasz
Fantomas80 #15 üzenetére
Ja igen, azt én is rögtön vágtam("kiszúrtam"
), mondom micsoda szójáték!
Ez is lesz biztos 1 Milla mondjuk az Aqua-nál...
Aztán majd 5 év múlva leadhatjuk ócskavasnak a MÉHtelepre!
-
aerosmith
őstag
Félreértés, ezek bányászméhek.
-
MrTwister
őstag
válasz
bitblueduck #6 üzenetére
Ezen besírtam!
Köszi!
-
Neurotoxin
őstag
válasz
bitblueduck #6 üzenetére
Nagyon nagy kép
Egyébként éljen a Rammstein!
-
menpee
aktív tag
Tökéletes a megoldás, hogyha az volt a kezdeti problémájuk, hogy 30%-kal csökkenteni akarták a beáramló levegő mennyiségét a második ventinél.
-
thomeef
őstag
Akkor ez mézzel van pasztázva?
-
Zanik
addikt
Akkor ezt nem lehet visszavinni ha zúg a ventije?!
It's not a bug, it's a feature! -
Noukoum
veterán
Emtek GeForce RTX 3060
méhészekbányászok számára -
NomadND1
senior tag
Jópofa. Jöhet még rengeteg ilyen egyedi megjelenésű vga a piacra. Személy szerint én már elteltem a sok rog és társaitól. Az rgb-ről már nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest