Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz bulikavagyok #82 üzenetére

Sajnos, esélyes, hogy nagyon is vonatkozik rám. Már csak az arányok miatt is. Ezt az egész arányügyet hibás koncepciónak tartom. Az én esetemben lenne egy komoly nethasználat külföldön és elenyésző egyéb használat. De annak a havi kb. 50db., átlag egy perces hívásnak az összköltsége hiába lófütty, arányaiban valószínűbb a külföldi többség, mint a hazai. Még akkor is, ha időben többet vagyok itthon. Szóval, figyelgethetem, hogy kell -e még 8db. kimenőt indítanom itthon ahhoz, hogy rendben legyenek az arányaim. Ez azért elég vicces (vagy inkább nevetséges). Ha viszont nem így teszek, akkor 1-2 hívás miatt megszeghetem az ingyenes roaming feltételeit és ezért rámverik a 4GB forgalmazott adat díját, 60Ft/100KB -os áron, aminek a végösszegét csak egy A3 -as méretű számlára tudnák kiírni. Értem én, hogy mit szeretne elérni a Voda ezekkel az apróbetüs kritériumokkal, de azért lássuk be, hogy aki csak nyaraláskor megy külföldre, annak nem éri meg havi 15 ropit fizetni a díjmentes roamingért. Aki viszont sokat jár külföldre és esetleg itthon keveset használja a telót (vagy a Vodás számát), annak meg a boruló arányok kockázata miatt nem éri meg.

Új hozzászólás Aktív témák