Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Sajnos, esélyes, hogy nagyon is vonatkozik rám. Már csak az arányok miatt is. Ezt az egész arányügyet hibás koncepciónak tartom. Az én esetemben lenne egy komoly nethasználat külföldön és elenyésző egyéb használat. De annak a havi kb. 50db., átlag egy perces hívásnak az összköltsége hiába lófütty, arányaiban valószínűbb a külföldi többség, mint a hazai. Még akkor is, ha időben többet vagyok itthon. Szóval, figyelgethetem, hogy kell -e még 8db. kimenőt indítanom itthon ahhoz, hogy rendben legyenek az arányaim. Ez azért elég vicces (vagy inkább nevetséges). Ha viszont nem így teszek, akkor 1-2 hívás miatt megszeghetem az ingyenes roaming feltételeit és ezért rámverik a 4GB forgalmazott adat díját, 60Ft/100KB -os áron, aminek a végösszegét csak egy A3 -as méretű számlára tudnák kiírni. Értem én, hogy mit szeretne elérni a Voda ezekkel az apróbetüs kritériumokkal, de azért lássuk be, hogy aki csak nyaraláskor megy külföldre, annak nem éri meg havi 15 ropit fizetni a díjmentes roamingért. Aki viszont sokat jár külföldre és esetleg itthon keveset használja a telót (vagy a Vodás számát), annak meg a boruló arányok kockázata miatt nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest