Új hozzászólás Aktív témák
-
Bumblebeee
tag
válasz
Aprósólyom #14 üzenetére
Én már ilyenen nem stresszelem magam.
Én is mindig a csúcsokcsúcsát vettem. Odáig jutottam, hogy most Mate 10 Lite van a zsebben. Ott tartunk hogy 3 havonta jön egy S seria. Persze nem csak a Samsungnál van így. Csak az árak vannak elszálva.Más.
Nem értem ezt a tárhely dolgot. Minek egy telefonban 500gb?teszem fel a kérdést. Ha be.. rik a teló akkor mit csin? 🤔
Én személy szerint külső vinyon tartom a dolgaim meg laptopon -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Aprósólyom #11 üzenetére
Nálam 64 GB az alap tárhely, 128 GB-os a microSD-m, mindkettő ¾-ig tele van. Torrentet futtatok, több száz videót és 1000-nél több képet, valamint veszteségmentes zenét tartok rajta, ezen felül filmeket is tárolok a telefonon, amiket Chromecasttal tükrözök a tévére. Nálam, a saját szokásaimat figyelembe véve az okostelefon évek óta kiváltja a PC-t/laptopot.
Ha nem lenne akkora az eltérés árban, simán megérné nekem – és biztos még sokaknak – az óriás tárhellyel szerelt változatokat (128/256/512 GB) megvenni.
-
no more
veterán
válasz
Aprósólyom #11 üzenetére
És mi a helyzet azokkal, akik utaznak, stb.? Egy full HD film akár 30 GB is lehet. 2 film és tele a 64GB-os kártyád.
De ismerek itt a fórumon olyat, aki egy hét alatt feltöltené fotókkal, videókkal.
-
BSN.User
kezdő
válasz
Aprósólyom #17 üzenetére
Nem white ful, hanem VÁJT ful...
nem feher a fuluk
bar lehet ezert nem hallottak, legkozelebb egy vajtfuluvel csinald meg a tesztet
-
joey04
titán
válasz
Aprósólyom #11 üzenetére
megkérdezted minek kell ekkora tárhely, kaptál válaszokat, azokat meg lesöpörted. ennek sok értelme volt... hogy neked nem kell, az eddig is nyilvánvaló volt, hiszen ellenkező esetben nem tetted volna fel a kérdést.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Aprósólyom #11 üzenetére
kb 2 het volt megszokni a note 8 mereteit egy P8 utan.
64+128gb komboba tolom es hoztam sdrol mindent a p8rol ami ossze gyult 2 ev alatt, es fenykepezek rendesen, bar ez hasznalat fuggo
6 ora kijelzo idom siman megvan egy nap, 3 honap alatt ha 1x aggodtam, hogy nem lesz eleg amig haza erek.
Aggodtam, hogy nagy lesz az 5.2es p8 toketes volt aztan ma mar nen tudom elkepzelni eddig, hogy tudtam olyan "kis" teloval elni pedig nincs lapat kezem.
Most neztem ra eloszor, nem tudtam, hogy 6gb ram van bennrde 1,7 gb szabad
-
Eclips21
őstag
válasz
Aprósólyom #11 üzenetére
sebességben számít, nekem 128as iphonom van de én se értem ennél több hova kell(simán már féltem 2000 feletti kép mennyiségnél hogy elveszik és lementettem mindet) főleg ha mindenhol át állnának a jobb fotó és videó tömörítésre, ennyi zenét lopni meg már pofátlanság XD főleg telón tárolni
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Aprósólyom #17 üzenetére
Minden telefon UHD videója ekkora, szóval teljesen mindegy.
Az UHD kijelzők pedig egyre terjednek, akár monitoron, akár TV-n, akár telefonon akarod lejátszani. TV-ből már a középkategóriában is több UHD-t találsz, mint Full HD-t.
Nem véletlenül nőnek a tárhelyek egyre jobban a telefonokban. -
Burt1793
veterán
válasz
Aprósólyom #17 üzenetére
Nekem egy 128 gigás kártya van a 32 gigás telefonban. Csurig van, helyhiánnyal küszködök.
Egyrészt a spotify és annak mentett zenéi, másrészt a képek sok helyet foglalnak és vannak letöltött zenéim a korábbi időkből.
Ja és mindezt úgy, hogy 2 felhőbe is ment a telefon, korlátlan mobilnet mellett. -
válasz
Aprósólyom #14 üzenetére
Megteheted, de a programok egy gyenge gépen olyan lassan, akadozva mennek, hogy kitépnéd a tollaid...
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Aprósólyom #11 üzenetére
Egy rövid videó is gigabájtokat foglal. Nagyon meglepődtem mikor először videóztam komolyabban a telefonommal, egyik ismerősöm fellépését örökítettem meg. 5 perc sem volt, de 2GB. Gyönyörű minőségű lett a videó, de ha így akarnám megörökíteni egy nyaralás legszebb pillanatai, néhány nap alatt kifutnék a 64GB-ból.
Na meg a veszteségmentes zenék is sokat foglalnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest