- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem mondom hogy általában engednek az árból, csak azt, hogy nekem ott és akkor megtették.
A Media Marktban vettem a telefont tavaly márciusban. Mondtam az eladónak, hogy tetszik a készülék és elvinném, de csak két év Gold biztosítással, úgy viszont drágállom. Ezután fel is ajánlott 24 ezer forint kedvezményt (megnéztem közben), amit én elfogadtam. Csodálkoztam rajta, mert igaz hogy drágállottam, de attól még teljes áron is elvittem volna.
(Így viszont a következő telefont is ott fogom venni, akár engednek az árából, akár nem.)Ráadásul egy akció miatt 10%-ot még jóváírtak ajándékkártyán. De úgyis vásárolok a Mediában, így lehet mondani, hogy annyival is olcsóbb lett az egész.
-
törölt tag
válasz
pusszycat #13 üzenetére
14 nap ha nem tévedek, ez nagy előny azért. Én egyébként biztos visszaküldeném, ha rendelnék egy S8-at és a kijelzője rózsaszín lenne. (Személy szerint a telefonvételt inkább személyesen intézem, mert biztosítást is kötök rá. Az S7-nél külön jó volt, hogy ezzel 20 vagy 30 ezer forintot még engedtek is a végösszegből.)
-
törölt tag
"Valahogy így kezdődött a Note 7 buli is, az első híreknél jöttek a megmagyarázások, hogy hát ez normális, több millió készülékből "már csak a nagy számok törvénye miatt is" selejtes lesz pár, és így tovább."
Ami egy teljesen érthető és logikus következtetés volt az első hírek alapján.
Az S8 kijelzőtjét meg kell nézni vétel előtt, ahogy az S6-ot és S7-et is meg kellett, ha az ember nem akart rózsaszínes panelbe futni. Ez sajnos egy jellemző hiba, ami itt lehet, nagyobb arányban fordul elő, de ezt még nem tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest