- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milgram1
aktív tag
érdekes
ez a lap MSI k9n platinum? -
Orton96
aktív tag
Mit ne mondjak van fantáziád...
Kezdésnek nagyon jó! -
blasko92
őstag
Jó lett!
Tetszenek az ilyen ötletes modok
Gratulálok hozzá.
-
-
hege8888
aktív tag
Ötletnek nekem speciel tetszik, teszek is félre egy dobot, ha valami lomtalanítás lesz majd.
A HDD - power ledeket beletenném a lyukakba.
-
kromatika
veterán
ügyes..gratula.
-
ssara
csendes tag
Jó ötlet
Mondjuk szerintem a megjelenésén rengeteget dobna, ha a színek egységben lennének (mondjuk harisnyázás által, stb.). De tény, három nap alatt nem rossz
-
feco72
Modder
Ez legyen a mérce
. Amúgy senki sem szerszámmal a kezében születik, szóval gyakorlás. Én is így csinálom, még mindig finomítok minden eddigi moddingomon. Hajrá, csináld a következőt!
-
leslieke
Jómunkásember
Tetszik! Szép munka!
-
ViZion
félisten
Nem baj, hogy így raktad ki, ez logout blog, nem egy modding oldal, szal. szerintem rendben van a dolog. Első moddnak nem is gáz, az én első próbálkozásaimat még a gányolós topikból is bannolták volna...
Alaposabb előkészületek, precízebb kivitelezés, és nem lesz ez rossz. -
GrandeP
addikt
Egy egyenes cm nincs a táp kivágásnál [link] amit el is számolt (az már télleg csak kötözködés h sorjás) , mer szélességben betakarja a venti egy részét, meg hosszúságban is.
Kört csak Picasso tud(ott) szabad kézzel rajzolni, de a mester is megpróbálkozott vele, [link] nem sikerült, itt szintén sorjás, karcos mert gagyi szerzámot használt, és a kör inkább tojás, kábeleknek vágott lukak.. [link] nokomment.Amúgy télleg nem gány...
-
smici13
csendes tag
Emberek nem kell itt egymással veszekedni senki nem mondta hogy egy remek mű vagy ilyesmi!! 3 napnyi munkát fektettem a dologba ez látszik is rajta gondoltam megosztom veletek és gyűjtök némi + kritikát és tanácsokat, hogy hogyan lenne jobb vagy ilyesmi! Igaz ez nem olyan szép stb.. lehet ezt ragozni aki csinál jobbat az csináljon most erre futotta! Ha meg nem tetszik valakinek azt is szívesen meghallgatom persze mindenkinek van egyéni véleménye!!
Csak ne öljétek emiatt egymást
Ja és akinek meg tetszik annak köszönöm h megnézte!! Már agyalok a következőn szintén dob, de az tényleg már akkor kerül fel ide ha igényes és szép munka lesz!!
-
vazzz
őstag
Ez nem fikázás. Ötlet jó, szakmai kivitelezés nulla. Nincs ebben semmi rosszindulat. Gyakorolni kell először, utána blogolni. Lesz ez még jobb is, de kell a kritika hozzá, mielőtt elindul a sorozatgyártás
-
aram01
nagyúr
ne fikázzuk,múljuk felül...
-
vazzz
őstag
válasz
FatalEror #34 üzenetére
Tök egyszerű. Neked tetszik, nekem nem. Ez az én véleményem. Olyan, mintha egy vödörbe beleraknám a cuccokat, kivágnám az oldalát, bele egy plexit és kész a remekmű, tapsoljon mindenki, hogy milyen kreatív vagyok. Ez szerintem messze van a moddinghoz. A wc-s mod legalább profin meg van csinálva, még ha elmebeteg is.
-
vazzz
őstag
Ötlet nem rossz, de a kivitelezés kókányolás jellegű.
Én speciel nem adnám mellé a nevem, max ebben a topicban, ott is csak a poén kedvéért ... -
faragojof
őstag
"A következő munkámra sokkal több időt szeretnék ráfordítani, hogy ha már csinálok valamit akkor minőségi munkát adjak ki a kezem alól!"
Na ezt tartsd szem előtt, mielőtt a következőnek nekiállsz. Ötleted van, az már szent. De vagy kérj tanácsot a megvalósításához, vagy készíts összeállítási rajzot. Így látni fogod mi hova kerül. Gyakorold a szerszámok használatát nagyon sokat.
Nézd meg a wc-s linket. Az ötlet morbid, de a megvalósítás kifogástalan. Igényes festés, még akkor is, ha szart formáz. Az egész masina összeszedettséget sugall, mindennek megvan a helye. Látszik hogy a készítő időt fordított rá.
Ja, és ne felejtsük el, hogy 2001-ben készült.
Még valami. Ne ugorj be senkinek, aki azt mondja: -Hű ezt gyorsan publikálni kell!
Ne haragudj meg érte. De ez így csak egy tákolmány. Ezért a szakim picsán rúgott volna.
-
korion
senior tag
Cool!
nagyon ötletes!!
csak így tovább! -
ViZion
félisten
válasz
afterburner_ #26 üzenetére
Mi a sz@r?
Azért ez beteg. -
aram01
nagyúr
válasz
afterburner_ #26 üzenetére
ez meg kritikán aluli
-
afterburner_
őstag
és ez a toilet pc case ? vannak elvetemült emberkék
-
Gude
senior tag
Mindenképpen ötletes
-
alázógyík
addikt
Szerintem ezt egy vak, mozgáskorlátozott 4 éves kislány is megoldja így.
Ne haragudj, de nekem annyira nem jön be, hogy benedvesedjek tőle. -
GrandeP
addikt
Miert csak a mosoporok az inteligensek?!
-
feco72
Modder
Vissza lehetne építeni az eredeti mosógépbe és akkor a tápot is meg tudnád oldani. Meg a bekapcsológombot
-
rob210
nagyúr
szia.
az ötlet jó, a kivitelezés már nem annyira.
a kábeleket egy kivágásson keresztül is bevihetted volna (dobon) házon belül még úgy osztod ahogy akarod.
a vágási éleket gumiperemezd le, mert elvághatják a kábeleket.
a nehezebb dolgokat valóban jobb lét volna alúlra tenni, ahogy azt már írták is.összeségében jó ötlet, egy vízhűtéssel,pedig igazi mosoly fakasztó gép lehetne
prototípusnak ez sem, rosz, de egy másik dobbal ügyesebb megvalósítással, akár győztes gép is lehetne. -
rolii21
aktív tag
Jo otlet jo megvalositassal
Koszonjuk a cikket. Igy tovabb.
-
Gebriel
veterán
Súgtak vagy magadtól jött?
-
ViZion
félisten
Szép, ötletes és időtálló a dob. Gondolom a szellőzéssel nincs probléma... azért havonta vízkőmentesítsd, biztos ami biztos.
Egy problémát látok csak: a por. Engem az őrületbe kerget, pedig jó kuckóm van (Smilodon), de a por... rohadjon meg, havonta lehetne kifújni a gépet. -
aram01
nagyúr
beteg vagy
-
smici13
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat az ötleteket és az építő kritikákat!:-)
-
Maresz00
csendes tag
Nagyon jó ötlet! Gratulálok
-
Recon666
Közösségépítő
Találékony, grat!
-
FatalEror
addikt
Először én is ezzel próbálkoztam,de aztán én kicsinek láttam,és most valami még elvetemültebbel próbálkozom.
Amúgy az irány az jó,amerre haladsz,de ez messze nem tökéletes,és a helyedbe ezzel foglalkoznék még egy kicsit,mivel ha több munkát fordítasz rá akkor sokkalta jobb,és igényesebb végeredményt tudnál elérni,de ezt építő jellegű kritikának szánom.
-
feliks
senior tag
Ez nagyon komoly, ötletes, és jópofa..
Miket ki nem lehet találni.. -
Psychopeti
senior tag
Hogy mit ki nem találtok
Calgonnal a mosógépDOB is tovább él
-
rainmen
aktív tag
Kábelbevezetésre:
- kell vágni egy ablakot, ami egyik felén egy zsanérral és popszegeccsel visszarögzítesz,
- kell rá egy akkora lyuk, amibe beleférnek a kábelek.Csak egy ötlet.
-
Milyen konfig került bele?
-
JanFe
aktív tag
Erdekes otlet, koszi hogy megosztottad
-
Hát... nem is tudom. Jópofa, csak rohadt nagy lehet
-
Sir Riccio
addikt
Jó az ötlet és a kivitelezés sem rossz. Ügyes!
-
macilaci78
nagyúr
Kreatív.
Én a tápot raktam volna alulra, mint legnagyobb súlyt. A HDD-t meg fel, vagy kettőt két oldalt. Így nem kellene ennyire direkt láb sem, stabilan megállna a hengeres test.
A láb megvalósítása kimondottan tetszik, ötletes, szép. A kábelezéssel valamit csinálnék. Vannak a bútorlapokba építhető kábelelvezetők pogácsák, ilyet eszkábáltam volna, a tápot is meghagytam volna a "házon" belül, hogy minél kisebb részen kelljen a dobot megvágni. -
Raucher
tag
Ha jól gondolom, ezt hívják dobgépnek.
Vagy még sem?
Tetszik az ötlet, gratulálok. -
PetX
aktív tag
Kreatív!
-
gabe_
őstag
Elvetemült.
-
Baltásgyilko
csendes tag
Hello,
Szerintem az USB és ethernet (D-SUB-ba még nem láttam) átvezető csatlakozó sokat dobna rajta nem kellene befűzni a kábeleket. [Ilyenre] gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest