- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Nem kellett ahhoz pár óra... ha frissen telepítettél egy XP-t, és be volt dugva a hálókábel közben, akkor mire először bejelentkeztél, betöltött a desktop, éééés.... már rajta is volt
(Akkoriban megszívtam, mert telepítenem kellett egy gépet, és így tettem... hiba volt)
Amúgy aki nem hiszi, hogy mennyire nyomják a gépeket a háló felől, az nézzen meg egy logot, hogy mi zajlik, ha direktben van a neten a gépe (nem router, meg nem szolgáltatói NAT)... nekem volt így pár éve win server, és minden éjszaka több oldalnyi belépési kísérlet, főleg RDP... igaz csak a default porton és pár sablon felhasználó névvel (a botokat nem készítették fel a magyar ékezetes felhasználónevekre, így nem sok esélyük volt ezekkel
, a gyárilag beépített Administrator-t meg épp ezért kell alapból tiltani ).
-
dagonya
aktív tag
"De te most megint egy példán lovagolsz. Ami amúgy, nem is olyan légből kapott (olvasd el)."
elolvastam
Vico says: “You think you are connecting to [Google’s email service] Gmail, but it is really a different page."
Vico egy segg volt. ha nem tud felismerni kamu gmail felületet, akkor tökmindegy hogy mennyire friss az oprendszere. majd legközelebb figyel, de ennek az égvilágon semmi köze a win 7 supporthoz. a cikkben minden más ködösítés, semmi konkrétum nincs benne, aranyos hiszticlickbait, bedobva naaagy naaagy 50ezer€ összeget hogy mindenki rettegve olvassa.
remélem Vico azóta visel alufóliasisakot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Facebook és Messenger
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest