- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért ez elég egyedi eset/esetek, nekem pl még soha semmi gondom nem volt a bankszámlámmal, és a bankkártyámmal, ezt egész pontosan még a feljebb írtakra vonatkozik, ahol azt taglaltad, mennyi szívás van egy bankkártya+számlával és neked , ezért nincs is rá szükséged
Mondjuk tény én is inkább kp-zok, de soxor jól jött , hogy van bankkarim vagy éppen tudok utalni valahova stb. Az meg , hogy drágának mondható a fenntartása, hát puff neki, ez van. El sem tudnám képzelni így a 21. században, hogy bankkártya nélül éljem az életem
, de nyilván nem vagyunk egyformák, ezért szép ez a világ
-
mazsi1911
aktív tag
Teljesen korrekt, es egyet ertek, ha most csakis magyarorszagrol es a balkanrol beszelunk.
Itt UK, korulbelul miota itt vaygok, (2010) nem hasznalok KP-t. Sehol.
Minden etterembe, boltba, barhol tudok kartyaval fizetni. Masreszt nulla £-ba kerul a bankartya HASZNALATA+TARTASA. Ergo en ezzel csak jol jarok, raadasul nincs nalam egy koteg penz, sem apro. Amikor kijottem, enis ilyen latasu voltam, aztan rajottem hogy oltari nagy baromsag.
Ne vedd magadra, es felre se erts, otthon ha hazamegyek, az elso dolgom hogy bevaltok penzt KP-ra, es 1000FT-osokra. Miert? Mert CSAK ezzel lehet optimalisan fizetni. Szanalmas az otthoni helyzet.
Ja, es KP-t levenni a bankartyamrol is ingyen tudok angliaban. Ezen felul, egy fel ev utan hozzam csaptak egy credit kartyat, amin van 1000£ kredit. Ha egy honapon belul visszafizeted amit elhasznalsz, nem kell kamatoto fizetned. Ez most pl pont faszan jott ki az i6 vasarlasnal, mivel 21.-en kapok penzt.
-
Simi87
senior tag
nem tudom, azt mondta haverom, aki ott melózik, hogy tojnak rá. nagyon sok kisboltost (tudatlan, ostoba jelzővel: sufni GSm-est) ismerek, náluk is szórt az arány, hogy ki fizeti, ki nem. az edge kezdőára 999 euro + hazai sarc. és annak esik az ára, a szifonnak annyira nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest