Előrendelhető az iPhone 6 és iPhone 6 Plus

A héten tartotta nagyszabású sajtóeseményét az Apple, melyen a várakozásoknak megfelelően a legújabb generációs iPhone készülékek mutatkoztak be. A cupertinóiak egy okosórát is lelepleztek, mely majd csak jövő év elején kerül forgalomba, az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus viszont már most előrendelhető az amerikai Apple Online Store kínálatában.

A termékekhez kétféle árat tett ki az Apple, az egyik az amerikai AT&T szolgáltatónál kötött két éves szerződés esetén értendő. Ebben az esetben 199, 299 és 399 dollárt kell fizetni az iPhone 6 16, 64 és 128 GB-os változataiért, az iPhone 6 Plus plusz száz dolláros felárral érhető el. Sokkal érdekesebb viszont a független árazás, ilyen kivitelben a 4,7 hüvelykes kijelzővel szerelt variáns tárhelytől függően 649, 749 és 849 dollárba, vagyis előzetes költségek nélkül átszámolva 158, 182 és 206 ezer forintért vásárolható meg. Az 5,5 hüvelykes iPhablet (iPhone 6 Plus) szintén száz dollárral drágább, 749, 849 és 949 dollárba, azaz körülbelül 182, 206 és 231 ezer forintba kerül. A honlap egyelőre még a "we'll be back", magyarán "visszatérünk" szöveggel fogad, mivel most töltik fel a termékeket az oldalra. A hivatalos itthon árazásról egyelőre még nincs információ, ám valószínűleg a fentieknél is borsosabb árcédulákra kell majd számítani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

Hirdetés