- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- Fotók, videók mobillal
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
A kickstarteresek utolso peldanyaihoz a track id-re igertek, h okt vege, nov. elso napjaiban kuldik. Nagyon meglepne, ha a mostani preorder beelozne' ezeket...
Amugy az se tul vilagos, h minek kezdte'k pont most az SE-t, amikor a time2-sok meg annyit csusznak, h karacsony se garantalt [kickstartereseknek sem], a core meg egyenesen januar. Ilyen politikaval kovetkezo kampanyon sokan beinthetnek nekik, ott szeptemberi szallitast igertek p2-re, novemberit time-ra, es talan a core is szept. volt, de arra nem eskudnek.[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
Igen, ez természetes. De nekem azok a funkciók, amik ezen (óra, dátum, pulzus mérés, lépés számlálás, telefon jelzés, üzenet és egyéb app jelzés, élesztő óra, alvás figyelés, hosszú üzemidő, vízállóság) felül vannak a pebble-ben men annyira vonzóak, hogy többszörös árat fizessek, ráadásul van olyan fontos paraméter, amiben kevesebbet tud (méret, üzemidő), amiket számomra nem kompenzál a custom app-ok lehetősége.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
félisten
Nem valami szépek.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Viper26
nagyúr
Én most jól látoom, hogy ez vámmal 35K körül van, vagy elnéztem valamit?
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
ribizly
veterán
Én beszálltam a kickstarter-en egybe, de olyan gyorsan kértem a refund-ot, amilyen gyorsan csak lehetett.
Egyrészt külön ki akarták még fizettetni az amúgy nem olcsó áron felül a szállítási díjat (~5000,-) és, ha ez nem lett volna elég, kiderült, hogy van egy adó vonzata is a dolognak, ami itthon igencsak kellemetlen (+27%).
Ezzel együtt inkább visszamondtam az egészet, mert tuti itthon olcsóbb lesz már ettől, jövőre meg egy black friday keretén belül még jobb áron hozzá lehet majd jutni.
Aztán megjelent a Mi Band 2, ami pont azt tudja, amire én ezt szerettem volna használni, de sokkal olcsóbban, kisebb méretben és hosszabb üzemidővel... Nem lesz már pebble órám...|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
pycur
tag
Lassacskán tényleg az óránkon fogjuk KITT-et hívni?
Az agy a hardver, az ész a szoftver, az IQ pedig a verziószám. :D
-
pampika
őstag
eddigi tesztek alapján sok értesítéssel, 10 perces hr méréssel is 4-5 napot simán hozott.
bár aki eddig kiadott tesztet, szinte mind azt írták, h "1 hét használat után" tapasztalták ezt meg azt.
szóval ezeknél még nem állt be az akksi, max 1-2 töltésen lehetnek túl a tesztelés folyamán, így hosszabb távon sztem a heti töltés simán elképzelhető -
moleculez
veterán
Na HR-rel együtt már egész jó vétel, piros fekete nem is annyira csúnya. Kíváncsi vagyok az akksi mit bír.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
pampika
őstag
pár másodperc után már fel is dobja a kedvezményt
nemrég indultak el a kickstarteres szállítások, a mostani preorder kört elvileg október második felében kezdik kiküldeni.
most is le lehet adni a rendelést, viszont a pénzt csak akkor vonják le ténylegesen, amikor az adott rendelés szállításra kész. -
macskea
őstag
Kár, hogy a dizájn még mindig vállalhat, legalábbis számomra.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Arcképgyáros
A SE terméknév le van védve a legtöbb országban.
Ezt rosszul tudom?
Szerk: rájöttem, hogy az a telefonokra érvényes.[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
zumi001
csendes tag
Ha egy kicsit az ember a getpebble.com oldalon téblábol akkor van esély, hogy egy 10%-os kedvezményt hozzácsapnak.
Így már csak 117 euro. USÁ-ban általában az ÁFÁ-t nem adják hozzá a kiírt árhoz, viszont az EU-s árban ez benne van. És mivel az EU-ból küldik így a vámon se kell átverekednie magát. Kivételesen most ez nem olyan rossz ár az EU-ból rendelve se.
-
Laza...
addikt
Euró az a dollár, azért mégsem mindegy
Never give up!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Xbox Series X|S
- Politika
- Újabb AI gyorsítóktól búcsúzhat Kína?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- További aktív témák...
- Garmin Marq Aviator (újszerű, garanciális, full szett)
- Karcmentes Apple Watch Ultra 2 49mm TiTanium ! 1OO% Akku ! 3 Jótállás
- Apple Watch Szíj - Spigen DuraPro Armor - Hibátlan - 42/44/45/49 mm
- Újszerű Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case Garancia: 2028.01.03.
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Cellular
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest