Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
#16820480 #68 üzenetére
Mélyen benne volt az RT bukásában az Ms töketlenkedése, és az, hogy amellett kapható volt teljes értékű W10 tablet/hibrid noti is.
Szerintem az MS-nek nem szabadna szoftveróriásként másra hagyatkoznia. Pénzük, tehetségük van, a W10-ben hatalmas a potenciál, egyszerűen jobban kéne ezt a vonalat nyomni. Így viszont egyértelmű, hogy elengedtek pár dolgot ezzel kapcsolatban. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
#16820480 #60 üzenetére
Panos szokas szerint kicsit terjengos, lassan indul az eleje. Par helyen szokasa / termeszete szerint elegge emocionalis. Lathatoan a Surface termekcsalad az o gyereke.
Kesobb egesz informativ, ahol a parositott appokat, multitaskingot mutatja, vagy hogy intelligensen alkalmazkodik az UI a hasznalathoz.
Nem kicsit fail, amikor a Surface Studion hasznalja a no (Shilpa) Duo appot. Olyan gyenge a Studio hardvere, hogy ennyire choppy egy egyszeru ablakmozgatas? Ezt kihagyhattak volna, foleg ha tenyleg csak a Studio hardvere a ludas, nem az app.
A hardveres bemutatonal tetszett, hogy a kijelzoket egyutt kalibraltak es meg a geometriai szinkronra is ugyeltek. A csuklopant megvalositasa is profi, de remelem nagyon zart, mert nem lenne jo ha bejutna a por a fogaskerekek koze. Aggaszto, hogy nem beszeltek az IP vedelemrol. Akarhogy is, ma mar szinte elvaras a magas szintu por es vizallosag, mert minden telefon tudja az meg az alacsonyabb arkategoriaba is.
En ugy latom, hogy erdemes megvarni a long-time review-ket. A hardver design premium, a tavalyi SoC szepen mozgatja. Amennyi akadas volt pl. az orientacio valtaskor, annyi van minden premium vason, az ideiken is. Atlag usernek nem ajanlanam, mert ez tenyleg egy business phone, es nem csak az ara miatt.
-
válasz
#16820480 #54 üzenetére
Én megtanultam, hogy ha egy eszközön több ember osztozik, akkor biztos nekem is épp akkor kéne, mikor a másik néz rajta valamit.
Aztán csak a vita van belőle, hogy ki használja meg hogy #miért pont most akarod te is megnézni, eddig nem volt rá időd?
Persze tudom, hogy nem mindenki engedheti meg magának, régen nálunk sem így volt, de mára kialakult szerencsére és mindenkinek saját tabletje/laptopja van igény szerint.
-
válasz
#16820480 #51 üzenetére
Itt a legnagyobb gond a HA...
Nálunk a telefon/tablet az saját, nem turkálunk egymás eszközében. Sőt, én a laptopomat is csak magam használom, ahhoz más nem nyúl. A családi PC van úgy megoldva, hogy nincs jelszó megadva, így az Anonymus profilon egy Enterrel bárki bejelentkezhet.
-
válasz
#16820480 #48 üzenetére
A több user kezelése konzumer vonalra szerintem tiszta felesleges, nem ismerek embert, aki használná.
Az Androidnak meg semmiben sem fejlettebb a multitaskingja, mint az iOSnek. Ráadásul Androidon például a Dolphin böngésző amit én használok telefonon az nem is támogatja.
Egyébként igen, én is sokallom az 500 Eurót az iPad Airre, de ha egymás mellé teszem a kettőt iPad vs. Surface Duo és melyiknél milyen chipset illetve szoftveres háttér van, akkor 500 vs 1400-nál már nem is lesz annyira drága az az iPad.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
#16820480 #41 üzenetére
Most ugy tunik, hogy sajat aruhazuk nem lesz rajta, max valami az xCloud-os a jatekoknak...szoval a Play-t szerintem muszaj rajta hagyni. A tobbi remelhetoleg nem "bedrotozott" bloatware es itt nem csak a Google-s appokra ertem, hanem azokra is amit az MS tesz ra alapbol. Nem mindenkinek kell ra minden amit feltettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- XPEnology
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest