- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
Tigerclaw #65 üzenetére
Értem, amit mondasz, csak a vásárlókat nem ertem. A Tesla-k beltere, komfortja, zajszigetelése, stb. eléggé fapados mondhatni igénytelen. Mondok egy alap példát, egy Ford Focus-t is tudsz venni bőrkormánnyal... A design is semmilyen kb. , mégis viszik, mint a cukrot, amikor egy VW Golf is sokkal több komfortot nyújt.
-
ddekany
veterán
válasz
Tigerclaw #42 üzenetére
Amennyire tudom, a Waymo-nak nagyon részletes és friss térkép kell, ami miatt nem reális, hogy "akárhol" használd. Azt is gyanítom, hogy a város részt ahol vezethet, messze nem a nehezebb helyek közé tartozik. És még így sem mert balra kanyarodni.
Ez akár rendben is van (biztonság, stb.), csak ezért nem világos, hogy hol tart a bárhol-Level-5 felé vezető úton a Tesla-hoz képest.
Van hova sietni, mert a hatósági elfogadás is onnan indul, hogy létezik rendesen megbízhazó önvezető autó. Tehát mondjuk amíg a Tesla olyan, mintha be lenne tépve és látodmásai vannak, szóval ezen túl kell lépni. Ami tippre nem lesz egyszerű, mert hát nincs az a mankója, mint nekem, hogy messze a vezetésen tulmutatóan értem a világot.
-
azbest
félisten
válasz
Tigerclaw #44 üzenetére
A kifejezetten kicsiknél az segíthet, hogy jogilag nem autónak számítanak. Van ahol még jogsi sem kell hozzájuk. Itthon kell. Amúgy igen, az eu mindent túlszabályoz, ahelyett, hogy a betartásra fókuszálna. Meg persze vastagon fog az eus ceruza, mert a cégeket, munkabéreket is ezer módon sarcolják.
#38 dabadab
Az igaz, hogy a tesla az akku és hajtás technológia élén jár. Viszont a nyugati autógyártók relatíve olcsóbb autóinál a regeneratív visszatöltés egyáltalán nem alap. Az akku hőfok szabályozás sem alap. Azért gyatra sok nyugati elektromos autó. Lassan azért terjed. De látszik, hogy a régi autógyártók nem akarnak elektromos autót gyártani, ők csak a jogszabályi kvótákat akarják teljesíteni. És bizony azokhoz képest magassabb műszaki szintet képes felmutatni egy kínai autó is. De nem a kaszni kivitelezésére vagy a bőrberakásra, fedélzeti szórakoztatóelektronikára gondolok, mert az nincs az olcsó autókban.
Egyébként a kínai autógyártó cégek manapság már résztulajdonban / együttműködésben vannak a régi nagy autómárkák cégeivel is. Szóval elvileg hozzáférnek oda-vissza mindenhez, ha akarnak jó autót készíteni. Csak nem mindegy, hogy melyik piacon mit akarnak és mennyiért. -
ddekany
veterán
válasz
Tigerclaw #29 üzenetére
Nem tudom előrébb van-e a Waymo, ha az a cél, hogy akárhol ahol van úthálózat ráböksz egy helyre a térképen, és aztán odavisz. Zűrösebb városrészeken is. (Meg ha az is szempont, hogy mind ez átlag ember kocsijába legyen beépítve.) Amúgy is, mivel jelenleg mindenki messze van ettől a céltól, talán még fontosabb, hogy ki halad felé gyorsabban.
-
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest