Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Amúgy ez mekkora lenne, atyaég.. Musk még kicsit pumpálgatna crypto-ban egy "kisebb" vagyont, aztán apait-anyait és mindenki támogatását élvezve, szimplán bevenné magát izomból a BO-ba.
Vagy direktben, vagy a BO-t tartó kisebb-közepes cégekbe.. mindenhol csak 51% elég, így mindegyikkel vetethetne még több BO részvényt, így nyerve teret benne.. omg, de megnéznék egy ilyet. Nem szeretem a monopol dolgokat, jó a verseny, de pont Musk nem az, aki szerintem csak úgy bealussza a dolgokat azonnal, ha monopol helyzetbe kerül, hiszen elég sokmindenben úttörők, érdemi versenytárs nélkül is, mégis hasítanak előre.
Ő ugyanúgy egy vizionárius személyiség, mint az AMD Lisa Su-ja szerintem, és ez kulcsfontosságú (mindkét cég esetén), míg ellenfeleik minimum szarrágók, nem sokkal több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy direktben, vagy a BO-t tartó kisebb-közepes cégekbe.. mindenhol csak 51% elég, így mindegyikkel vetethetne még több BO részvényt, így nyerve teret benne.. omg, de megnéznék egy ilyet.