Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
janeszgol
üzenetére
Musk akarja bebizonyítani? Nem ő ment bíróságra, hanem oda citálták. Nem Musk akart bíróságra menni, hanem a Twitter.
Ahogy Cifu is írta, Musk már év eleje óta rendelkezik egy rakás Twitter részvénnyel és lett volna lehetősége bekerülni a cég felügyelőbizottságába. Nem tudom pontosan milyen jogai vannak egy felügyelőbizottsági tagnak, de furcsálnám, ha nem férne hozzá a felhasználói statisztikákhoz. Tehát az, hogy az egész felvásárlási ajánlat csak arra ment ki, hogy nyílvánosságra kerüljenek a felhasználói statisztikák, legalábbis gyanús.
Én úgy általában elég nagy Musk fan vagyok, becsülöm amit a Teslaval meg a SpaceX-el elért, de vannak baromságai, és ez a Twitteres ügy nagyon ez utóbbinak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest