- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
RazorDaPro #95 üzenetére
Nekem eddig, ha más nem, a random csomagnév a mágusok managerben mindent megoldott. McDonald's appot nem használom.
Én is pixelre váltottam tavaly év elején, csak még a 2-re. Nem bántam meg. :) Lehet hogy az utód is majd a p5-p6 közül kerül ki, ha lesz.
-
fatal`
titán
válasz
Stauffenberg #91 üzenetére
Melyik appot nem lehet használni? Csak mert nekem mindegy megy magisk hide-al, még a banki app is.
Egyébként a ROM-olás már régóta nem jár együtt a ROOT-tal. Custom rom ugyanúgy hasznáhlató ROOT nélkül, egyiknek sem része a magisk.
De pl. a kicsi pixel tudja, amit szeretnél (Pixel 3A), jön majd az utód is. Csak nálunk a beszerzés nehézkes, talán a turbado árulja egyedül normális feltételekkel. Mondjuk egy korrekt bolt, én is ott vettem az enyémet.
-
fatal`
titán
válasz
Stauffenberg #73 üzenetére
Ennyire nem voltam képben, köszi.
Ennek ellenére nekem ránézésre a micro most is stabilabbnak/kevésbé sérülékenynek tűnik, sose volt vele gond. Type C-vel még csak 1 év tapasztalatom van, eddig okés, tényleg csak ismerősök alapján tűnik problémásnak. Majd hosszútávon kiderül.
A feleslegest a fordítva is bedugható csatlakozó miatt gondoltam, így viszont az csak "járulékos". -
fatal`
titán
válasz
Stauffenberg #61 üzenetére
A type c-t én egy felesleges baromságnak tartom a microusb helyett. Arra volt jó, hogy az összes rohadt kábelt lehessen cserélni. Ráadásul a csatlakozó is egy kalap sz*r, állandóan koszolódik és nem megy a gyorstöltés egy pár éves telón, ha zsebben van hordva. Nekem mondjuk még nem volt ilyen, de több ismerősömnek is rendszeres. De ugye azért kellett, mert Pistike meg Sanyika nem tudja bedugni, ha nem mindegy merre áll a csatlakozó, vicc.
-
fatal`
titán
válasz
t72killer #53 üzenetére
Már a Pixel 2 is tudta, de még a Pixel 1 is és szerintem mire vetted az OP7-et már olcsóbbak voltak.
Szerintem van Xiaomi is, ami USB3-as.
A félreértések elkerülése végett, nevetséges, ami a telefonpiacon megy. Most jön egy gazdasági válság, talán ez az egyetlen normális hatása lesz, hogy normalizálódnak ezen a piacon a dolgok. 1000 euró egy telefonért, vicc.
-
fatal`
titán
válasz
Stauffenberg #28 üzenetére
A kamera engem sem érdekel. Még mindig megvan a One Plus X-em, működőképes. Csak az Android Auto sz*r vele, igaázból csak emiatt cseréltem le, amúgy tökéletes lenne még most is.
-
-
fatal`
titán
Volt OPX-em vártam már az utódot. MediaTek? No thx. Ráadásul a pletykák szerint ez is péklapát méretű kijelzővel jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest