Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Igen, akartam is írni, csak ezek szerint pont megszakadt a netem: nem gond, ha nem konkrétan Gorilla Glass van benne, de akkor legalább a Nokia honlapján lenne "extra durable glass" vagy ilyesmi feltüntetve a képernyőnél, mert így arra gondolok, hogy körülbelül annyira érzékeny lesz, mint akár egy ZTE Blade-é - akkor pedig mindenképpen kell rá a fólia, amit nem szeretek. Gorilla Glass-es telóm van jelenleg (LG Optimus 2X), nekem erre nem kell fólia, és szeretném, ha ez a következő készülékemnél is így maradna.
-
Psychonaut
veterán
Tényleg, nagyon remélem, hogy a 820 is Gorilla Glass-t kap, de a Display Featuresnél nincs feltüntetve....
SZERK: utánaolvasva nem kap. Szép. Annyira olcsó azért nem lesz, hogy ilyeneket kihagyhasson belőle a Nokia. Ez és a képernyőfelbontás együtt már dealbreaker lehet.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Plazmacucci #555 üzenetére
Miért, mert a 820-at addig bővíted amíg akarod és ez nem szimpatikus?
-
Psychonaut
veterán
válasz
Napfénysüti #398 üzenetére
Ha a 920 4"-os lenne, nem is gondolkodnék, megvenném még idén (feltételezve, hogy kijön október 26-án). Így mindenképpen meg kell majd fogdosni mindkettőt, hogy mennyire kényelmesek - ahogy nézem a 820 nem lesz sokkal nagyobb az Optimus 2X-emnél, ez jó jel, hiszen ezt kényelmesen tudom kezelni, de már a felső határt közelíti, így a 920-nak sajnos nem sok esélyt tudok adni.
Pedig mindenképpen Nokiát szeretnék a sok plusz szolgáltatásuk miatt.
-
Psychonaut
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest