Új hozzászólás Aktív témák
-
gyoref1
aktív tag
válasz
Psychonaut #786 üzenetére
és leadtak egy igazi videót ?
-
B1T3
addikt
válasz
Psychonaut #572 üzenetére
Szerintem nem olyan nagy gond, ha valami jóféle, kellőképpen karcálló edzett üveg borítja a megjelenítőt, hiába nincs meg a hangzatos Gorilla Glass elnevezés. (Mondjuk én annyira nem vagyok érintett, fóliával szoktam a telefonjaimat használni. Eddig még nem találkoztam teljesen karcálló üveggel, a porszem olyan szépen okoz maradandó kárt, hogy inkább fóliázok…)
-
Integrale
veterán
válasz
Psychonaut #572 üzenetére
Van a Corning féle GG-n kívül más gyártó is, hasonló portékával!
Nem kell temetni a Nokiát, amíg a sok felhasználó szemében a reklámok miatt ez a trendi, és szinte egyet jelent a Windows Phone-al*, addig nincs mitől tartani!
*eddig legalább 4 embertől hallottam, aki látta az Optimus 7-em, vagy más WP-s telefont, hogy mért van rajta a Nokia rendszere???
ezt már csak a mag hajhászokkal kell kombinálni és kész a troll / vérpistike, a leendő vásárlók!-Gerzson- #580# Nekem igenis tetszik, jobban mint az ikon és a widget halmaz!
És én hasonlóan rosszul vagyok a widget szótól, mint te a csempétől! -
Misály
addikt
válasz
Psychonaut #420 üzenetére
Ugye? De engem akkor is a slusszkulcsal való kezelés döbbentett le, végre nem kell áldandóan összekenni a készüléket.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Psychonaut #377 üzenetére
Nekem is ez a problémám. Max 4 colos kijelző méret mellé tennének olyan tudást mint a mai csúcstelefonok és el is gondolkodnék. De sajnos mostanában minél erősebb egy telefon annál nagyobb is.
Egyébként a 820 egész szimpatikus bár a 4,3 mellé már tehettek volna olyan felbontású kijelzőt mint a 920-asba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest