Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
Így én is akarok nézni meccset!

Remélem Lodonaba is felraknak pár kamerát.
-
FoxiestFox
félisten
Kis előzetes a jövőből. Teljesen jó, tekintve hogy nem az élő képet adja ki, a személyiségi jogok miatt parázóknak sem lehet egy szavuk sem..

-
infectedmann
őstag
Nekem tetszik a dolog, még ha az EU annyira begyöpösödtt, hogy az itteni országokban valszeg nem fog megvalósulni.
-
ddekany
nagyúr
Annyira egyértelmű volt, hogy a street view után ez jön...
-
Szőröstalpú
tag
A forgalom megjelenítő része tetszik, szerintem az elég jól használható lenne.
A többi viszont inkább feleslegesnek (felhőszimuláció?) vagy ilyesztőnek tűnik (a forgalomsziimulációt ha kiterjesztik emberekre is, simán le lehet követni az egyes embereket). -
BiP
nagyúr
Nagyon brutál technológia, nekem tetszik. De tényleg az lesz, hogy megy majd a sok személyiségi jogi vita.
Ott mondjuk látok egy jó felhasználási javaslatot, hogy a közlekedési hatóságok (bár tudom, hogy az információ nekik is rendelkezésre áll, de ) a google számítási kapacítását kérjék el, használják a forgalom modellezésére.
-
WonderCSabo
félisten
Érdekes.Bár egyelőre nem tom mi értelme van. Mondjuk egy critical mass jól nézhet ki rajta.

-
Penge_4
veterán
Na ez lesz az, ami jópár évig még nem fog megvalósulni, legalábbis az EU-ban. Már azért balhéztak, hogy az arcokat és a rendszámokat kihomályosítva is sérti a személyiségi jogokat. Így meg pláne.
Mondjuk előbb-utóbb ehhez is hozzászoknak majd az emberek, csak az elején lesz újdonság, mint a mobilkamerák, ott is balhéztak, hogy most már bárki bárkiről bárhol készíthet felvételt a tudta nélkül, aztán felrakhatja YouTube-ra, abból sem lett semmi, csak üres puffogás.
De most már én is inkább azt mondom, addig jó nekünk, amíg vannak, akik balhéznak, ha nincsenek, onnantól tényleg már minden lépésedet figyelni fogják.

-
wolruf
őstag
Nagyon érdekes újítások, nekem tetszenek
Lassa követheted Google Earthben bármelyik ismerősöd úgy, hogy nem is tudja azt
Angliában a brutális mennyiségű térfigyelő kamerával durván valós FPS-eket lehetne csinálni 
-
Mr.Csizmás
titán
hm-hm
jól néz ki, de semmi értelme
és sok sávszélességet visz el.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és sok sávszélességet visz el.