- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Igen, az nagyon jó dolog. De a fájdalmamat csak csekély mértékben enyhíti. Mind1, emiatt a belső egyensúlyom nem fog hosszútávon megborulni. Eddig se volt iPhone-om, aztán se lesz. Legalábbis jövő ilyenkorig biztos nem.
És ez nem azt jelenti, hogy nem fog piszok jó képeket lőni, csak nekem kevés ez a felbontás. Sokszor belenagyítgatok a képekbe, azért is van 1020-am.
-
hito
nagyúr
Arcoskodás helyett meg inkább hűtsd le magad! Tán nem áll meg amit mondtam? Hogy a fenébe jön ide egy régi digigép? Ne zsibbasszuk már egymást! De Te mindenhol ilyen megmondó ember vagy azt már észrevettem.
Baromira közhely már ez a Mp nem számít bullshit. Ezt már az óvodás is tudja, hogy nem az a lényeg. Mondottam vót minőségromlás nélkül (nagyobb szenzor, jobb rekesztérték, jobb lencserendszer előfeltételekkel) kellett volna hozzányúlni a felbontáshoz. De tudom, úgy sincs értelme. Ez a legjobb, nincs értelme fejleszteni. Remélem az i25-ben is ez lesz!
És végezetül: tessék megérteni, hogy DE a felbontás is számít. De ha a felbontással együtt nem fejlesztik az említett paramétereket, akkor valóban csak parasztvakítás a felbontás növelése. Igen ám, csak én azt sehol nem állítottam, hogy úgy növeljék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest