Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
#72042496 #38 üzenetére
Igen, ez alapjan tenyleg veszteseges, bar a "massziv veszteseggel zart" reszben igy se ertunk egyet.
Plane, ha megnezzuk az az elotti mondatot is, mait bemasoltal:
"While VW doesn’t release financial details for Bugatti, the Wolfsburg, Germany-based company has said the costs are moderate compared to what rivals spend on activities such as Formula 1 racing."De jogos, tenyleg veszteseges, ebben igazad volt, nem gondoltam volna.
-
opr
nagyúr
válasz
#72042496 #36 üzenetére
Ezt komolyan sikerult ilyen hatarozottan kijelenteni egy bevallottan tippelgetesre epulo "tanulmany" es egy olyan cikk alapjan, aminek az idejen meg csak 40 Veyront adtak el?
Azota osszesen mind a 450et elpasszoltak mar ha nem tevedek.Persze, siman lehet, hogy igy is negativval zart, de errol kene valami komolyabb cikk, mint amit linkeltel.
-
opr
nagyúr
A koncepcio erdekes, nekem konkretan tetszene, mert igy megmarad a mobilitas, de otthon azert lehetne game-elni is a lapossal, de ez az ar egyenesen rohejes. VGA nelkul 180k-bol kijon egy egesz turheto gep, ami jobb lesz barmelyik laptopnal jatekra.
20, nagyon max 40k korul azt mondanam, hogy tetszik, megvarom a valos tapasztalatokat, megnezem a lapos tudja-e, ami kell hozza es ha igen, valszeg elobb utobb veszek is egyet. Igy elkonyveltem egy ujabb tularazott kutyunek, amit majd lehet 10 ev mulva mutogatni, mint az IT erdekes de fail koncepcioit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Radeon RX 7900 XT GAMING OC 20G
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest