Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientcx
őstag
Vele nem az a baj, hogy offline hívő, magam is az voltam, amíg pont az ED-s online kényszer meg nem mutatta annak előnyeit. A probléma az, hogy ő alapvető tényeket nem hajlandó tudomásul venni. Azt pl mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy örül e az online világ térhódításának, vagy nem, de ez még akkor is így van, ha neki ez esetleg nem tetszik. Ez egy szimpla tény. Lehet nem örülni annak, hogy a 2x2=4, de az akkor is 4. Erre ő elkezdi bizonygatni az ellenkezőjét. De nézzünk egy tipikus Dr Akula féle "érv rendszert": Amikor megemlítettem, hogy az ED-t lehet szólóban is tolni, ami majdnemhogy megfelel az offline-nak, akkor az volt a válasz, hogy
"Mert nem szeretem ha netre vagyok kényszerítve. Ha épp szolgáltatót váltasz, karbantartás van, jön a vihar és elmegy az áram, akkor nincs játék."
Mintha ez napi rendszerességgel így menne. Mintha mittomén Dél Szudánban lennénk(azt már tényleg csak a margóra pöttyinteném oda, hogy ő persze hetekig is gond nélkül tud laptoppal játszani áram nélkül)
Én inkább feladtam. Lehet, hogy nem vagyok elég állhatatos, de ha teljesen kilátástalannak ítélek egy helyzetet, akkor inkább más tevékenység felé nézek. Úgyhogy maradnék a kacsáknál, mit lehet tudni, még az is kiderülhet, hogy van tehetségük a rajzhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Konteó topic
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Mikrotik routerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest