Hirdetés
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Az S23 bemutatóhavában verte az Apple a Samsungot
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Nem sok izgalmat hagy a OnePlus keddre
- DIGI Mobil
- Elkékült egy Sony fejhallgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
"....a OnePlus modelljeire pedig még az idén." - Ahogy a céget ismerem, az újakra esetleg kijön idén, a régebbiekkel várhatunk kábé jövő nyárig.
B.Cs.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Color os adaptáció 2022 eleje.Mivel közös a codebase így hamarabb fog jönni ezért is olvadtak össze mert látták a sírást.
PC:I54460+1060+16gb ram
-
Ricardo
félisten
Arra vagyok kíváncsi, hogy a Samsung milyen ütemben hozza el a készülékeire.
-
törölt tag
Fura, hogy elindították az új rendszert, de nem jöttek az új Pixelek.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Linkin1994 #2 üzenetére
Kíváncsi leszek, mert a 11-nél azt láttuk, hogy az újak kapják, a régiek (7T) meg le vannak.....
Aztán amikor megjött, akkor is egy bughalmaz volt, új feature-öket (AoD) nem rakták bele "hardveres limitációk" miatt, blablabla.B.Cs.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
a vicc az hogy az aod-ot a 6-os széria megkapta
Visszatérve ezért olvadtak össze mert látták hogy ez nem fog menni így. gyorsabban és stabilabban jön majd mert a color os eddig is sokkal megbízhatóbb volt.PC:I54460+1060+16gb ram
-
törölt tag
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
A 7-es széria a Pop up szelfi kamerás készülékek miatt nem kapott aod-ot. (szerintem) Ezeknél mindíg is gond volt a közelség és a fényérzékelő szenzorokkal. Nem véletlen hogy a hagyományos szelfi kamerás a 6-os széria megkapta, ugyanúgy mint a 8-as és 9-es.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
bollokcs80 #10 üzenetére
Igen de szerinted mekkora felháborodás lett volna ha sima 7T megkapja a 7T pro pedig nem? Sokkal nagyobb mint így hogy akkor egyik 7 szériás sem kapta meg.
-
dilajoska1
őstag
-
törölt tag
válasz
dilajoska1 #12 üzenetére
Igen ezek szerint ők meg tudták ezt oldani. A oneplus-nak nem sikerült. Más oka nem lehet hogy a komplett 7-es széria nem kapott aod-ot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
vicze1
félisten
válasz
#16820480 #16 üzenetére
Mondom évek óta teljesen külön van. Android általában szeptember volt(egyik még augusztusban kijött), a Pixel készülékek meg október/november.
Asszem az LG G vel volt az, hogy az kapta meg minden telefon előtt a legfrissebb Androidot.
OK nem olvastam.
Csak már mindenhol nagyon hírezik hogy kint van.
Amúgy már 12.1-nél tartunk útközben amiről és azzal fognak jönni az új Pixelek.Amúgy meg 5. van és ilyenkor jönnek a security update-ek és ezzel az OS frissítések is.
[ Szerkesztve ]
-
INGJOKE
veterán
Én várom mi 11 pro-ra a Xiaomi.eu bétát remélem pár héten belül lesz.
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
Tocso1706
csendes tag
Számomra felfoghatatlan ez a puritán helyzet a szoftverfrissítések körül. Gyártói oldalról semmi kommunikáció, hogy mely termékre várd, melyre nem. Ha lesz, akkor egy “november második fele”. Plusz nem tudom, hogy létező dolog-e, hogy még szolgáltatói oldalról is meg kell várni az engedélyt, ha ott vetted.
Már évek óta a telefonok inkább szoftverbe fejlődnek, mintsem hardverbe, mert a 2 évvel ezelőtti gyors telefon ma is gyors. Csak a szoftverbe tudnak pluszt adni a vásárlónak.
Ennek ellenére még mindig egy ilyen balkáni közegbe kell várni a frissítést. És azért a közép/felső kategória árait nézve már elvárnék egy kis támogatást gyártói oldalról, sőt.
Hasra ütök, veszek 350-ért egy telefont, de 3/4 év után nem tudom, hogy megkapom-e biztosan az új főfrissitést, illetve egy pontos dátum se… azért számomra ez dühitő.(mielőtt e felé menne a dolog, nem kell az applet szóba hozni, ez most tényleg csak a kommenteket olvasva jutott eszembe)
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #26 üzenetére
Ok
-
Tocso1706
csendes tag
Több baráti körben került szóba a dolog és ott azt mondták, hogy nincs kifejezett információ, csak hírek, ami vagy-vagy. 5-6 nagyobb gyártó telefonjairól van szó és más-más világú emberek, szóval nem is mondanám buborék effektusnak.
De ha tévedek, akkor bocsánat és örülök, hogy így van.
-
válasz
Tocso1706 #28 üzenetére
De van kifejezett információ, mivel a hír is az. A legtöbb gyártó sajtóközleményt ad ki a frissítésekről, amiből mi lesz? Hír. De van olyan is, aki nem csak "hírben" közli, hanem pl megnézheted bármikor a telefonodon, hogy mikor várható a frissítés, ilyen pl. a Samsung.
-
Y72
aktív tag
Borzasztó ronda a dizájn: pasztellszínek mindenhol, ormótlan nagy gombok a quicksettings-ben, annyira "letisztult", hogy már csak óvodások találhatják vonzónak.
Nagyon nem jó az irány, bár valahol érthető: az átlagembert nem érdekli más csak hogy jelenik meg a fb üzenet és hogy vezetés /sétálás közben eltalája a gombokat.
Ez kb az eddig csökkentett módnak felel meg, mint a mozgáskorlátozottaknak a lépcső melletti lift.De mi van azokkal akiknek az eddigi volt a jó? Ugyanaz van megint mint a sötét témánál: Megszüntetnek jó dolgokat, hogy azután visszahozzák új fejlesztésnek beállítva?
Kezd elegem lenni ebből, valószínű nekem itt fog véget érni az android használata (ill. amíg kitart a 11-es verzió) - ha ezt komolyan gondolták.
Biztonsági fejlesztések mögé bújtatott birkanyírás.[ Szerkesztve ]
-
Megnéztem pár képet erről a nagy Quicksettings panel-ről, elsőre valóban furcsa, viszont funkció szinten meg lehet haszna.
Bár azt nem tudom hogy mennyire testre szabható.
Mert gondolom át lehet rakni máshova, és ennyi.
Viszont a nagyobb dolgok szerintem több infót is tudnak közölni a felhasználóval.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A készülékeken ugyanakkor még napok vagy hetek kérdése, mire az új szoftververziót láthatjuk. A Pixel modelleknek is várniuk kell.
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Az S23 bemutatóhavában verte az Apple a Samsungot
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- Milyen processzort vegyek?
- Külpolitika
- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Dobozos Acer Aspire 3 Gyors "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" i7-1165G7 16GB 512GB SSD FHD IPS MATT
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs