- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
őstag
válasz
Stauffenberg #29 üzenetére
Miért vetetne le egy cicabajuszt bárki is a fenekéről? Hiszen az atom menő lenne
Egyébként értem amiket mondasz, de szerintem itt a profizmuson van a hangsúly no meg az idő tényezőn. Van, hogy az embernek azonnal kell a válasz és nincs ideje kivárni, hogy 2 óra múlva vagy akár másnap jöjjön egy ki tudja mennyire hasznos hsz. -
bb0t
őstag
válasz
Stauffenberg #27 üzenetére
Igen, ez az üzleti szegmens. Ebből a szempontból is érdemes megnézni a dolgot de én első sorban a mindennapi szoftverfelhasználásból eredő problémákra célzok.
Például ha elakadok valamilyen mérnöki tervezői rendszerben. Pl SolidEdge, van egy blog oktatóanyagokkal, ezután az ilyenek meg fognak szűnni? Ez költői kérdés mert a válaszban koránt sem vagyok biztos, de szerintem sokan át fogják gondolni, hogy töltsenek-e fel ingyenes tutorial videókat, oktatóanyagokat. Én az egész sulimat szinte kurzuslátogatás nélkül otthon autodidakta módon tanultam meg a neten fellelhető anyagok segítségével, legyen az linux, flash, html vagy bármi más ami felmerült tanulmányaim során.(Mennyivel kényelmesebb lenne így magánórákat adni különböző tantárgyakból)
-
bb0t
őstag
Tudom, hogy voltak ilyen fórumok de ez a google, amihez ők hozzáérnek az arannyá válik.Voltam már olyan helyzetben, hogy specifikus problémára nem találtam a választ akárhogy kerestem és hajlandó lettem volna rászánni valamennyi pénzt, hogy megoldást találjak.
Én azt gondolom, hogy a távsegítségnyújtásban nagyon is van jövő, és hosszútávon úgy érzem ez nem lesz jó hatással a mostani mentalitásra. Nem azt mondom, hogy máról holnapra kiürülnek a segítségnyújtó fórumok de az alap hozzáállás sok év viszonylatában igen is megváltozhat.
-
bb0t
őstag
Nagyon eredeti ötletnek tartom, nem értem nálunk miért nem elérhető ha minden feltétel adott.
Ugyanakkor nem tudom mennyire változtatja meg ez az informatikára általában jellemző segítő szándékot. A szakmai fórumokon a segítség nyújtás ingyenes és kölcsönös - mi lesz ebből ha mindenki meglátja benne a profitot?
Pont azért van szenzációs korszakban az internet, mert manapság mindenféle korlát nélkül alkothatunk és oszthatjuk meg szellemi vagy fizikai termékeinket. Ezalatt értem pl a profi "cover" bandákat akik sokszor a youtubera feltöltött videóik alapján szereznek világhírnevet.
A youtube-ot annyiban tartom szerencsésebbnek, hogy a videók feltöltője ugyanúgy tud pénzt keresni azonban ez nem kerül a felhasználóknak semmibe sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest