Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Miért vetetne le egy cicabajuszt bárki is a fenekéről? Hiszen az atom menő lenne

Egyébként értem amiket mondasz, de szerintem itt a profizmuson van a hangsúly no meg az idő tényezőn. Van, hogy az embernek azonnal kell a válasz és nincs ideje kivárni, hogy 2 óra múlva vagy akár másnap jöjjön egy ki tudja mennyire hasznos hsz. -
bb0t
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Igen, ez az üzleti szegmens. Ebből a szempontból is érdemes megnézni a dolgot de én első sorban a mindennapi szoftverfelhasználásból eredő problémákra célzok.
Például ha elakadok valamilyen mérnöki tervezői rendszerben. Pl SolidEdge, van egy blog oktatóanyagokkal, ezután az ilyenek meg fognak szűnni? Ez költői kérdés mert a válaszban koránt sem vagyok biztos, de szerintem sokan át fogják gondolni, hogy töltsenek-e fel ingyenes tutorial videókat, oktatóanyagokat. Én az egész sulimat szinte kurzuslátogatás nélkül otthon autodidakta módon tanultam meg a neten fellelhető anyagok segítségével, legyen az linux, flash, html vagy bármi más ami felmerült tanulmányaim során.(Mennyivel kényelmesebb lenne így magánórákat adni különböző tantárgyakból)
-
bb0t
őstag
Tudom, hogy voltak ilyen fórumok de ez a google, amihez ők hozzáérnek az arannyá válik.Voltam már olyan helyzetben, hogy specifikus problémára nem találtam a választ akárhogy kerestem és hajlandó lettem volna rászánni valamennyi pénzt, hogy megoldást találjak.
Én azt gondolom, hogy a távsegítségnyújtásban nagyon is van jövő, és hosszútávon úgy érzem ez nem lesz jó hatással a mostani mentalitásra. Nem azt mondom, hogy máról holnapra kiürülnek a segítségnyújtó fórumok de az alap hozzáállás sok év viszonylatában igen is megváltozhat.
-
bb0t
őstag
Nagyon eredeti ötletnek tartom, nem értem nálunk miért nem elérhető ha minden feltétel adott.

Ugyanakkor nem tudom mennyire változtatja meg ez az informatikára általában jellemző segítő szándékot. A szakmai fórumokon a segítség nyújtás ingyenes és kölcsönös - mi lesz ebből ha mindenki meglátja benne a profitot?
Pont azért van szenzációs korszakban az internet, mert manapság mindenféle korlát nélkül alkothatunk és oszthatjuk meg szellemi vagy fizikai termékeinket. Ezalatt értem pl a profi "cover" bandákat akik sokszor a youtubera feltöltött videóik alapján szereznek világhírnevet.
A youtube-ot annyiban tartom szerencsésebbnek, hogy a videók feltöltője ugyanúgy tud pénzt keresni azonban ez nem kerül a felhasználóknak semmibe sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Milyen egeret válasszak?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Metal topik
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest