- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Ezzel egyetértek, nem akkora húde hajde az MM vs loli különbség,de egy biztos: mindenre engedélyt fog kérni és egy idő után idegesítő lesz(pl képet v pdf-et rakj gmailbe). Viszont aksiidőben ahogy írtam várható javulás, remélhetőleg nálatok is.(igaz nálunk is csak a 3-ik frissítés hozott igazán nagy változást).
-
MartOOn
addikt
Akkor ujra irom laaasssaaan...
havi biztonsagi frissitesek... Tetszikerteni? Samu rém boldog lenne ha 4 frissítés után össze tudna lapatolni egy olyan szintu rendszert, mint lg-nel az elso 6.0 volt. (ha jol emlekszem annyi volt a 'bug' hogy kicsivel halkabbak lettek a rendszerhangok a V20A-ban mint az utso 5.1-ben. Valakinek meg igy tetszett jobban)
Na mindegy. Ha veszitek a faradsagot es rakukkantotok az alairasomra, akkor latni fogjatok hogy par samsungom volt mar de pl az S5 azota is ott vesztegel (5.0) ahol hagytam, ha jol remlik... Az s6-ra min negyedév késéssel adja ki a Marshmallow-t. Szoval a szokasosnal is xarabb a helyzet samueknal. Es nem mellesleg ismerjuk a samsung féle frissiteseket (de ne legyen igazam) mindig elhintik, hogy ez most aztan tenyleg tuti lett aztán...(varom mikor leszek le hater-ezve... Mert ha vki nem rózsaszínben latja a dolgokat akkor csak is az lehet. Csak amikor megveszem majd az S7-et akkor mi lesz?
S6on is filoztam nem keveset de sajna barmennyire fájó akksi, sd, frissitesek, ár miatt G4 jobb választás volt)
Drukkolok a samunak de az lg-nek es a htc-nek is h legyen mibol valogatnunk!
-
doooo
veterán
"Ajjajj. Elertunk oda, hogy LG es Samsung tabor egymason csamcsog? Az bizony fejlodes az LG reszerol"
Mivel manapság ők tudnak még valamilyen szintet tartani, a régi gyártók közül.. ez nem csoda.
Egyébként tényleg nem baj, ha kicsit késnek a Samsungnál.. tavaly ilyenkor már nagyban jött a Lollipop.. aztán kellett 2 frissítés, hogy normálisabban működjön, és hogy visszaadjanak sok apróságot, amit az első 5.0-ból kihagytak (olyanok, amik a KK-ben megvoltak). És egyébként is.. szinte semmi se fog változni.. nem is értem miért nem 5.2-nek hívják a Marshmallow-t. -
DonMaster
addikt
másoltam a hsz-dböl tehát nem kitaláltam,.
másik meg, szerinted a február 1.-e biztonsági frissités benne lesz _? neviceljünk már,
ha benen lenne, akkor már rég kikelelt volan adni az MM-et . de nem igy müködik ez a dolog hogy egyiknaprol a másikra, mert ha igy müködne, akkor már honapok ota MM futna rajta nem pedig napok /hetek mulva.
amikor már az alap MM kint van akkro meeht akár párnapon belül ki a biztonsági frissités, de maégaz alap MM nincs addig nem fog, tehát ha 2hét mulva jön az MM akkro rá 4-5napra legkorábban jön ki az ami másnál már addigra 1honapja kint van . de mindegy hagyjuk nem értesz hozzá. -
törölt tag
-
DonMaster
addikt
Mellesleg azon, hogy az LG most is elso volt a frissitessel, nem kell csodalkozni. Azonban ha egy honapon belul 3 frissites is jon ra, azt jelenti, hogy nem epp jo allapotban adtak ki,
igen 3 biztonsági friitést amit a google adot ki, amég itt még hegesztik a nem legfrissebb biztonsági frissitésekel valot 1. alkalomra. ugye bár ha az állitásod igaz lenne, hogy szar azért jötki 3 frissités már, akkor a legszarabb telefon a NEXUS mert ott elég gyakran jött/jön ki ilyen biztonsági frissités.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest