Hirdetés

2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Elindul a Galaxy S6 és S6 edge Marshmallow-frissítése

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: SamMobile

Több apró változtatás a kezelőfelületben, záridőállítás a kamerán és természetesen új rendszerverzió: ezt hozza a közelgő rendszerfrissítés a Galaxy S6 és S6 edge tulajdonosoknak.

Kis késéssel ugyan, de végre úgy tűnik, hogy elindul a Galaxy S6 és S6 edge készülékek Marshmallow-frissítése. A vállalat először Dél-Korea területén teszi elérhetővé az új szoftvert, viszont egyelőre csak egy előzetes változat érhető el belőle, ami a bétatesztre regisztrált felhasználók tölthetnek le. Az új rendszerverzió sok helyen megváltoztatja a kezelőfelületet, de természetesen továbbra is a TouchWiz alapjai köszönnek vissza a képernyőfotókon.

Elindul a Galaxy S6 és S6 edge Marshmallow-frissítése
Kattintásra galéria nyílik! [+]

A mobilos fotózás kedvelőinek jó hír lehet, hogy a készülékekben található eleve jó kamera ezúttal funkciók terén még tovább bővül, egész konkrétan a manuális záridőállítás hiányzott eddig nagyon. Sokat kellett tehát várni rá, de úgy tűnik, hogy most már mindjárt itt a végleges változat, aztán a régiónkénti terjeszkedés is beindul, nemsokára a hazai S6 és S6 edge tulajdonosok is örülhetnek a frissítőablaknak.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.