- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Ha uldozesi maniam lenne, azt hinnem Samu fannak tartasz, de szerencsere nincs ilyen bajom
A flegmazas meg nem kell, en sem igy szolitottalak meg (sot, sehogy), de azert na..Sok szonak is par a vege; varjuk a frissitest es nem tartunk tole hogy rosszabb, vagy elavultabb rendszert kapnank, mint az eddigi, vagy a G4-e.
-
Szakiii
addikt
A csavo az az én, az elso frissítéssel kapcsolatos érvre mondtam hogy nem igazán az érdekelt eddig se hogy mennyire friss andriod van rajta hanem s6ban zavart a záridő módosítás hiánya és ezt megkapja így ez lesz a választás, ennyi. Azóta minimum 10 hsz volt azzal kapcsolatban hogy a g4 jobb választás a frissítések miatt..
ezt leszámítva köszönöm hogy segíteni próbáltok a döntésben -
DonMaster
addikt
-
Szakiii
addikt
Nekem is a méret fontos, nagyon nagy a g4. Note 4 is nagy nekem főleg most hogy lassan nem kell kabát aminek a belső zsebében hordom. Ez a biztonsági frissítés engem annyira nem mozgat, bankos dolgokat nem itézek telón és semmi olyan nincs rajta amit más ne nézhetne meg(de nem hiszem hogy s6 sokkal sebezhetőbb lesz a frissítés után). Ha ez lenne a cél akkor csak nexus jöhetne szóba hiszen mindig az kapja meg leggyorsabban, rengeteg teló van még mindig jb-vel szóval nekem ez nem szempont.
Záridő még zavart de így már ez se lesz gond, hardver tartósabb az sd kártya viszont igen zavaró az tény
DonMaster: mint írtam nem azért lesz így már s6 mert biztonságos lett ez is hanem mert végre van záridő állítás, engem nem érdekel a marshmallow
tökéletes lenne 5.1-el is ha lenne záridő állítás.
-
Danny365
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest