- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
janeszgol #54 üzenetére
Aha, igen, persze, igazad van, tökre tudatlan vagyok és mindent elhiszek és tök ostoba, aki azt gondolja, hogy az emberek kontextusukban értelmeznek dolgokat, hiszen ez nyilvánvaló nem így van, engem meg a média irányít és mindenért jajveszékelek.
Köszönöm, hogy felnyitottad a szemed és a javulás útjára léphetek és egyszer - talán - megközelíthetem a megvilágosodottságnak annak a fokát, ahol te állsz. -
Juhaszatti
addikt
válasz
janeszgol #17 üzenetére
Hisztit nem látok, társadalmi nyomás ez inkább. Most valahogy nem mutatnak jól a nagy Z betűs promó plakátok, meg a nagy Z betűs dobozok a polcokon. Le fog ez csengeni idővel, de jelenleg nem jó marketing.
Hisztinek inkább azt éreztem, mikor a szeretett kormányunk a Heinekent kezdte el cseszegetni a vöröscsillag miatt, évtizedekkel később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest