- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
Ez tud már eSIM-et?
-
ge.k.ko
tag
A samu csak nem bír leszokni a design nyúlásról. Ez tiszta Panerai koppintás, szvsz lesz is per belőle. Nagyon egyedi, nagyon markáns formai elem órákon, senki más nem nem másolta - eddig -, nem véletlenűl.
-
Brekii
tag
Tény?????
Én használtam mindkettőt (a wath 1 et és a watch 2 is). nem gondolnám hogy hulladék.
Különbségek:
watch2:
van benne rendes sim kártya hely. Ritkán kell, de akkor nagyon. Túrázol, kirándulsz, sportolsz nem kell telefont cipelned magaddal.
Kijelzője megítélésem szerint gyengébb mint az S3
Üzemidő stabil 2 nap, ez komoly használat mellett is.
Jó hang, jó anyagminőség
20mm cserélhető szíj, ez szerintem keskeny hozzá. Viszont a tok kisebb mérete miatt kisebb kézen sem néz ki rosszul.
A wear oprendszer pár dologban jobb például ha kapcsolódik a telefonhoz lenémítja azt. Ez jó feature páldául, a tizen ezt nem tudja.
OlcsóbbGear S3
Jobb , nagyobb kijelző. 4 napot is kibír hasonló körülmények között. A szélesebb szíj jobban tetszik. A forgatható lünetta csak félmegoldás. Sajnos mivel a gombbal nem lehet navigálni a menüben így sok értelme nincs. Azzal viszont szuper lenne.Jó mindkettő a az a lényeg mi a fontosabb neked aszerint kell választani.
-
peestee83
aktív tag
nem tűnik rossznak, bár nekem ez is vastagnak hat. Majd élőben megtapogatom, ha kijött.
A vérnyomás mérésre kíváncsi leszek, hogy oldják meg, a pontosság meg szerintem felejtős lesz.Cor ne edito
-
vodrosjozsi
őstag
Tesómnak van egy huawei watch 2 órája és azzal tudtam csak összehasonlítani de lényegesen jobb üzemidőt produkált a gear s3, míg ahuawei annyit tudott készenlétben mint a gear s3 összekapcsolva (durván 1.5 folyamatos használat). De egyébként szvsz nem tud többet egyik se a másiknál hiszen ez is csak egy "okos"óra.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
tuki2200
senior tag
Galaxy s, galaxy watch, galaxy galaxy galaxy ez a legrosszabb terméknév amit valaha lattam és még bővitik....
-
sharp4
őstag
válasz vodrosjozsi #9 üzenetére
Mihez képest hasonlítod az üzemidőt? Én a Gear 3 frontier és a Huawei watch 2 között vaciláltam. Utóbbit választottam többszöri megnyomkodás után is. Üzemidőben lehet, hogy jobb az Gear 3, de kijelző tulajdonsági különbségek is vannak a kettő között. Kinek a pap...
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Millerchris
tag
-
szabessz
tag
válasz vodrosjozsi #5 üzenetére
Mibe jobb Tizen OS mint a Android Wear?
Eddig Android Wear láttam,használtam Tizent nem ismerem.
Tervezek venni okosórát ha jobb Samsungot választom.
Eddig azt hittem Android Wear megoldása a jobb,személyre szabás ,programok kezelése stb.. -
a.sebi
őstag
válasz Parallaxis #6 üzenetére
Teljesen egyetértek veled ! Gear s3 frontierrel kezdtem ! Utána jptt egy fossil q wander ! Úristen mekkora szenvedés volt ! Azonnal vettem gear s3 classicot
-
sharp4
őstag
válasz Parallaxis #2 üzenetére
Ebben nem értünk egyet..
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
sharp4
őstag
Nem értem, hogy miért a Tizen Os-t erőltetik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch 7 45mm Midnight Aluminium
- Mi Band 6 aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest