Elhagyhatja a Gear nevet a következő Samsung óra

Hirdetés

Ha dél-koreai gyártóval kapcsolatos hírek kerülnek elő, általában a helyi források sok információt szolgáltatnak, most sincs ez másképp, a következő Samsung óráról beszél a ZDnet. A kütyü, amit korábban Gear S4 névvel illettek, várhatóan Galaxy Watch néven érkezik, időben pedig a Galaxy Note9 mellett, augusztus 9-én.


Legutóbb a Gear Sportot teszteltük az oldalon [+]

A névváltást már korábban is pedzegették, azonban valószínűleg túlgondolta az, aki Android Wearre történő váltást is vizionált, ugyanúgy a Samsung saját, Tizen platformra épülő okosórás szoftvercsomagja futhat a kütyün. A különféle pletykák emellett 470 mAh kapacitású akkumulátort, új kezelőfelületet és vérnyomásmérést is említenek.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Gear Fit 2 Pro - bírja a nyomást

    A Samsung fitneszkarkötője lényegében tökéletesen megegyezik a tavalyi alapmodellel, csak bírja a vizet és lehet kapni vagány piros-fekete kombinációban.

  • Samsung Gear Sport - új körrekord

    Radikális változások helyett a Gear Sport olyan apró előrelépéseket hoz, mint az 5 ATM minősítés az úszáshoz és a hölgyeknek kedvezőbb, karcsúbb kialakítás.

  • Samsung Gear S3 - második kör

    A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.

Hirdetés