Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
"Az ilyenbe való állandó belekötés elég fárasztó. Azt kéne megérteni, hogy mindenki a saját véleményét írja nem egyetemes igazságokat"
koh. en egyetemes igazsagokat szoktam irni. A velemenyemet megtartom, mint a segglukamat (nincs hozza nyulkapiszka!). Nem is ertelek. Miert akarod degradalni amit irok? Miert irnam a velemenyemet? Erdekel az barkit?
-
macskea
őstag
Engem is kifejezetten zavar, ha valaki odaböfögi, hogy xy készülék bizony úgy néz ki mint a hányás, bezzeg a másik. Ez még akkor is tré - szerintem - ha odaírja, hogy szerintem. Tudjuk már a véleményüket úgy kifejteni, hogy közben lehetőség szerint nem sertünk meg mást. Nem olyan nehéz, próbálkozzatok.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő