- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
#81556480 #49 üzenetére
Szóval nem írtam hogy nem szeretem. 1 évet vártam mire megvehettem akcióban, addig nem szedtem le. Szerinted ez mire utal?
Attól mert jó egy játék meg vannak/lehetnek benne idegesítő hülyeségek. Nézd meg amit lejjebb írtam és próbáld ki, hány videót tudsz a fele előtt elnyomni.
Igen is gáz, ha egy játék több mint a felét videó nézegetésével töltöm, pláne hogy egy időlassításos "shoot em up" gameről van szó, függetlenül a drámai hangvételtől.
Imádom őket, de ez már az első (igen,volt több is) végigjátszás idején is felcseszett, pedig ugye én is a "Mi"-hez tartozom. -
Chapel
addikt
válasz
#81556480 #42 üzenetére
És az nem tűnt még fel egyszer sem, hogy "véletlenül" az összes videó esetében kb. pont ilyen 90% környékén engedi tovább nyomi?
Tök mindegy mekkora rész jön és tök mindegy milyen hosszú a videó...csak kb. mindig pont végig kell nézni...ez nem töltési idő, ez szándékos. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest