- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itt dől(het) el, hogy mi lesz otthon kapható - Hong Kong Electronic Trade Fair
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGaIn
senior tag
válasz
shortcutme #106 üzenetére
Amúgy nem értem miért tolják fullba a kretént a jogvédők...
Nem jöttek még rá, hogy aki nem fizet jogíjat ezután sem fog?
Hanem egyszerűen nem használja a jogdjías zenéket, dolgokat, vagy ha megpróbálja 5ször egymásután dobja le neki a tecső... Nem mondja senki nekem, hogy Pistike Mucsajpuszán akkora kárt okoz amibe belehal a Sony vagy Eminem ha az ő zenéjét teszi a kis videója alá... Na ők ezután sem fognak a Sonytól Eminemet venni, vagy Stock fotót vagy Vektor artot az iskolai projektekhez. Ha megfeszülnek sem... Mert apuci nem fog ilyenre fizetni a gyerkőcnek... Akik meg pénzszerzési céllal használtak dolgokat talán, azok fognak venni dolgokat, (bár elvileg eddig is vettek) de nem hiszem, hogy ez számottevő plusz pénz lenne egy nagy kiadónak...Egy frissen induló bandának szinte jól fel fogott érdeke, hogy a számai minnél több helyen legyenek fenn, akkor talán megveszik az albumot Spotin vagy CD-n (a gyűjtők) vagy többen leszenek a koncerten, illetve veszenek pólót kitűzőt egyéb sz@rságot...
Nekem ne mondja senki, hogy szummázva buktára jön ki, ha felkerül tecsőre egy 1988-as Ossian album... vagy egy Mike Oldfield lemez... koncert videó... stb... Marketingről nem tudom hallottak a e kedves kiadók... vagy csak a pénzt számolgatják és csodálkoznak hogy sz@r filmekre kevesen ülnek be... Érdekes a minőségi alkotások mindig durván nyereségesek... még úgy is hogy 30.000 letorrentezik csak M.O-n a Bosszuállók 2 -őt
Egyébként Ez is meg GDPR is csak frissen végzett eddig Mekiben dolgozó jogászoknak áldás.. többe ezer új betöltetlen jogász állás keletkezik minden ilyennel... Mert hogy a öt évvel nyugdíj előtt álló gazdasági jogász nem fog ezekhez hozzá szagolni sem az tuti...
-
SaGaIn
senior tag
Szóval ez is olyan lesz gyerekek mint a GDPR, néhol nem történik semmi az első perig... valahol utána sem... A cégek küldenek majd minden felhasználónak egy nyilatkozatot hogy áthárítják a felelősséget a felhasználóra--- vagy elektronikus formába aláírtnak veled egy szerződést hogy átvállalod a felelősséget. Jogi csűrcsavarral megoldják majd hogy ne legyen abszurd helyzet. Eltelt egy év és kisvállakozók és más cégek 90% szarik a GDPR-ra is... kitettek egy nyilatkozatot azt kampó. Egy komoly átfogó adatbiztonsági ellenőrzésen tuti megbukhatnak.
Nyugalom emberek nincs világvége és 2021ben sem lesz... mint ahogy eddig sem volt a GDPR elleni is ment a károgás aztán szépen mindenki elfelejtette, csak még egy plusz felugró ablak ami a fenének sem hiányzik , már a cookiek elfogadás is zavaró... (persze szükséges) De most komolyan van egyáltalán ember aki végig olvas minden tájékoztatót amit az arcába tolnak ?
Szerintem ez simán járható út. Oké hogy alapesetben a szolgáltató felel... DE nincs benn a törvényben hogy felhasználó "önként " a szolgáltatáshoz való hozzáférésért cserébe nem vállalhatja át egy szerződéssel... Már pedig ezt könnyű megoldani csak írtok egy szerződést szigszám stb stb hogy én Kis Pista büntetőjogi felelősségem teljes tudatában vállalom hogy amit ide feltöltök az jogtiszta... ha nem kérem engem keresnek a tecsövet felmentem minden jogi felelősség alól... hely, aláírás dátum...
És meg van oldva tecső, mint Pilátus mossa kezeit...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- További aktív témák...
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,16GBDDR5 RAM,512SSD
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,Szép állapot
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő