Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem tudták megverni a Huaweit
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
Igen, de ha feltöltenek egy videót beállithatják melyik régióban legyen elérhető, aki nem akar ellenőrzést azok eleve kiesnek ezalól, ugyanugy mint az Offical csatornak és azok amik átmennek a szűrőn. A megbukottak közül is csak azoknal van re-check ahol kérik. Tehát nem kell mindegy egyes videót ellenőrizni. Te ugyanúgy nem értesz hozzá. Innen szerintem senki. De mégis mindenki apokalipszist meg világvégét vizionál meg nyomja a shitstormot, ezért lettem én az ördög ügyvédje a pozitivizmussal.
Látom, hogy a lapcsalád abba az irányba halad, hogy minden topicnak megvan az irányvonala, hogy miről mit szabad gondolni és ehhez a modik aktívan hozzájárulnak, szóvá is van téve elég sűrűn, de szerintem az egészséges, ha valaki néha a mainstream-mel szembe mer menni és esetleg emlékeztetni az embereket, hogy minden éremnek két oldala van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest