- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
Igen, de ha feltöltenek egy videót beállithatják melyik régióban legyen elérhető, aki nem akar ellenőrzést azok eleve kiesnek ezalól, ugyanugy mint az Offical csatornak és azok amik átmennek a szűrőn. A megbukottak közül is csak azoknal van re-check ahol kérik. Tehát nem kell mindegy egyes videót ellenőrizni. Te ugyanúgy nem értesz hozzá. Innen szerintem senki. De mégis mindenki apokalipszist meg világvégét vizionál meg nyomja a shitstormot, ezért lettem én az ördög ügyvédje a pozitivizmussal.
Látom, hogy a lapcsalád abba az irányba halad, hogy minden topicnak megvan az irányvonala, hogy miről mit szabad gondolni és ehhez a modik aktívan hozzájárulnak, szóvá is van téve elég sűrűn, de szerintem az egészséges, ha valaki néha a mainstream-mel szembe mer menni és esetleg emlékeztetni az embereket, hogy minden éremnek két oldala van.
-
tuki2200
senior tag
válasz
shortcutme #53 üzenetére
https://youtu.be/kHlxzLuGZvs
Nyilatkozik benne Lábodi Péter is aki magyar részről vett részt a törvény megírásában.
-
tuki2200
senior tag
válasz
huskydog17 #50 üzenetére
Azt mondom várjunk fél évet és terjünk vissza, miután láttuk mi lett belőle. Mert most mindenki elég felfokozott érzelmi állapotban van és csak a legrosszabbat tudja elképzelni. Mint az amcsik mikor elkezdtek sírni, mikor Tump nyert, hogy Kanadába költöznek mert itt a világvége. Nyugalom, türelem. Ha nagyon rossz lesz, úgyis jön vagy módosítás vagy valami EU számára elérhetetlen cucc. (Kína, Orosz)
-
tuki2200
senior tag
válasz
szabogabor10 #21 üzenetére
Amit vágás után visszatesznek. Vagy egyáltalán nem fognak használni copyrightolt zenét (amit most sem szabadna).
-
tuki2200
senior tag
válasz
shortcutme #45 üzenetére
Azok akiket szabályoznak, nem tetszik nekik, hogy szabályozzák őket. Megértem. Figyelj, meglátásom szerint, az EP-ben nem értelmifogyatékos emberek ülnek és segítségükre vannak Európa legjobb elemzői, statisztikusai és hozzáértői. Valószínüleg több rálátásuk van a dologra, mert nem volt szoros szavazás. Ezzel itthon főleg a gamerek és a kritikusok szívják meg tudom, de hidd el ki fognak találni valami új formátumot. Nem lesz apokalipszis.
-
tuki2200
senior tag
válasz
shortcutme #39 üzenetére
Több mindent kellesz(igen, akik ebbe tudnak belekötni, felénk így mondják, a pesti nyelvtan nácik tehetnek egy szivességet
) szűrniük.
Nézd meg most rákeresel egy Eminek vagy ACDC számra legalább 10000000x fentvan ugyan az a zene. Mostantól csak a hivatalos oldalon lesz fent, meg engedély nelkul nem tehetik bele videokba puff.
-
tuki2200
senior tag
válasz
forumpista #31 üzenetére
Én azt vettem észre ezek ti vagytok. Gondolom a theVR vagy valamelyik agyirokkant Youtuber elmondta nektek, hogy ez nagyon rossz fujj EU és nyomjátok utánnuk...
-
tuki2200
senior tag
válasz
shortcutme #29 üzenetére
Ez arról szól, hogy a Facebook vagy YT megbízhat fuggetlen cégeket, hogy moderáljanak, ahelyett, hogy ők vennének fel vagy foglalkoztatnának alkalmazottakat közvetlen erre a célre. Amerikában is így működik.
Ez a törvény azt foglalja magában, hogy ha kispista feltesz egy Eminem számot a csatornájára, akkor azért ne kispista legyen a felelős, hanem a Youtube és ezért Eminem a Youtubeot perelheti majd. Ennyi az egész. A youtuberek ezért rettegnek ennyire, hogy majd akkor a youtube biztos semmit nem fog engedni, de ez nonszensz.
-
tuki2200
senior tag
válasz
shortcutme #27 üzenetére
Nem, a cégek felelősek érte, a cégek saját szürője. Az EU nem szűr csak szabályoz.
-
tuki2200
senior tag
válasz
szabogabor10 #25 üzenetére
Lesz. Ezért mondtam, várni kellesz pár órát míg megjelenik mert moderálják. Youtubera nem 3órás filmeket töltenek fel többnyire, hanem 5-20 perces videókat, és nem kellesz mindegyiket embernek átnézni, teljesen kezelhető. Tartalomgyártó vagy, hogy így rettegsz?
-
tuki2200
senior tag
válasz
szabogabor10 #23 üzenetére
Már most is van ilyen tartalom szűrő YT-on, 2gombnyomással lehet kérni emberi felülvizsgálatot.
-
tuki2200
senior tag
válasz
szabogabor10 #21 üzenetére
És ami olyan tűnjön is. Lásd 12. hozzászólás.
-
tuki2200
senior tag
válasz
forumpista #18 üzenetére
Az EU nem akar rosszat, a cégeket fenyíti, hogy ne nőjjenek túl az államokon mint az USA-ba vagy a távolkeleten. Ez a törvény sem nekünk rossz, ne hagyd, hogy az ajvékoló youtuberek meg streamerek megvezessenek. Nekik fog kicsit tovább tartani a tartalom gyártása mert kreatívnak kellesz lenni, meg feltöltés után várnia kellesz pár órát, hogy moderálják és pont.
Mindenki úgy tesz, mintha ez a világ vége lenne, de a közembert nem fogja érinteni csak az influencereket akik hergelik is a népet rendesen, ez a munkájuk elvégre, hogy befolyásolják a közvéleményt...
-
tuki2200
senior tag
válasz
aprokaroka87 #10 üzenetére
Megszokják a tartalomgyártók. Az, hogy Eminem zenéjét mostantól csak a VEVO-n tudom hallgatni és eltűnik a többi 999999999999 feltöltés amibe ugyan az a zene van, valahogy nem fog hiányozni. A nagyobb kritikusok most is jogtiszta tartalmakat használnak(itthon ez még nem divat, mostantól lesz), a tesztereket nem érinti, akiket én követek, azok közül pár idiótát fog érinteni akik játékkal foglalkoznak, meg zenét hallgatnak beszélgetés alatt. Mémeket meg nem nézek.
Azért ez nem a világ vége. Néhány influenszer munkája megszűnik és az emberek lehet értelmesebb dolgokkal töltik majd az időt.
-
tuki2200
senior tag
válasz
aprokaroka87 #4 üzenetére
Jön egy europai videomegosztó platform ami betölti az űrt, vagy orosz, vagy kínai..ha megszunik valami az űr sosem marad kitöltetlen, jön valami a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmvilág
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest