Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Nagyon vonakodva kezdte el az nv az opencl-t támogatni. Egyébként túljutottak már az 1.0-án végre és támogatják már a frissebb verziókat, vagy még mindig nem sikerült? Mihez képest jobb a maxwell opencl-e, gondolom a cuda-hoz képest még mindig jóval rosszabb...
A mantle bejelentésnél pedig arról volt szó hogy bárki használhatja és meg lesz nyitva. A megnyitás arra vonatkozik, hogy akár te vagy én belenézhetünk. De a nagyobb piaci szereplők már régóta belenézhetnek... ha akarnak és érdeklődnek. Mit gondolsz a mantle játékokat hogy csinálják? -
pakriksz
őstag
nem zárt, ki is lesznek adva a készek, az nvidiának szerintem már most kiadtak volna mindent ha érdekelné. De az nv agresszív kismalac módjára viselkedik. (Nem én csináltam tehát nem kell!)
Ezt csinálta/csinálja az opencl-el is, pedig az sem a zártságáról híresHa jól tudom NV-n még mindig meglepően rosszul teljesítenek az opencl alkalmazások.
-
atti_2010
nagyúr
Nekem a Cudaval meg ezekkel semmi bajom a Physx -el csak annyi hogy ott is megígérték a CPU-n való számolást aztán kiderült hogy mégsem teljesen úgy működött, ez azokban az időkben volt amikor a 4 magos CPU 1 magot használt a többi 3 meg csak pihengetett, most már lényegtelen mert a legtöbb játék használja az összes magot, a Mantle ha jól tudom már nyílt vagy nyílt lesz tehát bárki használhatja aki akarja, de ha a DX12 terjed tovább nekem úgy is jó csak ne kelljen már az utolsó nyamvadt játékhoz is erőműveket venni 2 évente.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest