- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Nagyon vonakodva kezdte el az nv az opencl-t támogatni. Egyébként túljutottak már az 1.0-án végre és támogatják már a frissebb verziókat, vagy még mindig nem sikerült? Mihez képest jobb a maxwell opencl-e, gondolom a cuda-hoz képest még mindig jóval rosszabb...
A mantle bejelentésnél pedig arról volt szó hogy bárki használhatja és meg lesz nyitva. A megnyitás arra vonatkozik, hogy akár te vagy én belenézhetünk. De a nagyobb piaci szereplők már régóta belenézhetnek... ha akarnak és érdeklődnek. Mit gondolsz a mantle játékokat hogy csinálják? -
pakriksz
őstag
nem zárt, ki is lesznek adva a készek, az nvidiának szerintem már most kiadtak volna mindent ha érdekelné. De az nv agresszív kismalac módjára viselkedik. (Nem én csináltam tehát nem kell!)
Ezt csinálta/csinálja az opencl-el is, pedig az sem a zártságáról híresHa jól tudom NV-n még mindig meglepően rosszul teljesítenek az opencl alkalmazások.
-
pakriksz
őstag
Milyen meglepő hogy egy csőjátékban ahol amúgy sem volt soha CPU korlát(mert nem sok dolgot kell kirajzolni), nem ad túl sokat a mantle... (áh nem meglepő, csak a csodát váró, laikusoknak az
)
Kár hogy ahol jó lenne (openworld) játékok, általában olyan cégek fejlesztik, akik nagy ívben tojnak az optimalizációra, eleve a kiadás dátuma plusz 2 évvel későbbi csúcskategóriára terveznek (szép példa erre az ARMA sorozat, ami általában kiadáskor még nemlétező konfiguráción futtatható kompromisszumok nélkül), és a kedvenc mondatuk "ha nem tetszik vegyé' új gépet".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest