- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Haha - mivel a telefonomat 2 hete csereltettem, ezert ma visitott, hogy szedjem le az ingyenes iWork csomagot es az iPhoto, iMovie-t!
Viszont hiaba van a gepemen az iPad Mini-re nem tudom atvarazsolni -
(Sebaj - azt is kicsereltetem...
)
Amugy ingyenes most a QuickOffice es jar hozza 10GB tarhely a Google Drive-hoz, ha szeptember 26-ig letoltitek!
-
GGMPC
őstag
Most erre mit mondjak - nekem ebbol az jon le, hogy pl. en az idei ketto es 2 evvel ezelotti egy termekemmel - le vagyok sz@rva!?.
Sebaj - kibirom es megveszem ha tenyleg szuksegem lesz a pages-en kivuli masik ket app-ra,
Pfff
De hogy jot is mondjak - a Traktor DJ progi a multkor ingyenes volt - tehat egàl!
-
kispecek
aktív tag
Maga az elképzelés nekem tetszik, az ikonokat kéne újra rajzolni mert az valami förmedvény szinte az összes.
Azon elmélkedtem minap, a beállítások fogaskerék ikonja sűrűbb fogazást kapott, amolyan óramű érzést kelt, utalva a precizitásra, pontosabb működésre.A régivel ellentétben az olyan gépies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Pad SE Mint Green (8GB/256GB) ÚJ!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest