- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispecek
aktív tag
-
kispecek
aktív tag
Maga az elképzelés nekem tetszik, az ikonokat kéne újra rajzolni mert az valami förmedvény szinte az összes.
Azon elmélkedtem minap, a beállítások fogaskerék ikonja sűrűbb fogazást kapott, amolyan óramű érzést kelt, utalva a precizitásra, pontosabb működésre.A régivel ellentétben az olyan gépies. -
kispecek
aktív tag
...Ugyanakkor az is nyilvánvaló, hogy az Apple az operációs rendszerével már nem diktál, hanem felzárkózik a többiekhez. Egyesével szemezget más vállalatok újításaiból, azokat finomhangolja, megpróbálja kicsit szebben megvalósítani...
Sok mindent az Almáról másoltak, most hadd másoljanak ők is egy kicsit.Jóból még jobbat csinálni nem szégyen. -
kispecek
aktív tag
Nos az összes ikütyünkre felkúszott az iOS7
-iphone 4 simán eldöcög, hajszálnyi mikrolag, de nem vészes.Rosszabbra számítottam.
-ipad mini megyeget, teszi a dolgát, olyan mint volt.
-ipad 4 suhan, repül, szárnyal...Nem tapasztaltan hogy jobban enné az aksit, ugyan úgy nyúztam mint mindig.Kicsit fáztam az ios7-től, de egy nap elég volt megszeretni, legalábbis nekem.
Tetszik, jó, használható. -
kispecek
aktív tag
Azt észrevettétek ha billegtetitek a tabletet, mozognak az ikonok?Amolyan 3D hatást keltve
Haszna semmi, de aranyos kis feature. -
kispecek
aktív tag
Reggel felpakoltam iPad 4-re, tökéletesen működik minden.Egy alkalmazás kivételével, ez pedig a jegyzet.
Folyamatosan kilép...
Első benyomásra szerethető az új iOS, bár némelyik ikon elég butára sikeredett.
Viszont ezt bőven kárpótolják az új kényelmi funkciók.
Gyorsulást ill. lassulást nem éreztemEste felmászik a minire is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest