Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#16820480 #221 üzenetére
Nekem is tetszik. Néhány ikon ronda, meg ugye bugos, mint az a te esetedben is látszik. Nekem a legnagyobb problémám, hogy a dock-on zeneszám léptetéskor maximum közeli hangerőnél sűrűn félreérzékel, a bökést húzásnak veszi, és nem csak a zenét lépteti, ha nem felnyomja maxra a hangerőt, ami elég gáz lehet némely esetben.
-
Cyberpunk
félisten
Nekem vegyes érzéseim vannak, de nem szidom. Mindenki nyafogott, hogy már régóta ugyan olyan, semmi újitás nincs, hát most lett tessék. Még mindig lehet ellenállni, és nem feltenni, ha nem tetszik. 5S/C-től már nem.
-
Cyberpunk
félisten
Nincs vele bajom, szokni kell. Csak ugye csomó app nem illik dizájnilag még bele, majd kell még egy kis idő, mire egységesen néz ki.
randras: nem tudom a korábbiakon hogy fut, de i5-ön semmi lag nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Honda topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest