- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
Szerintem nem ugyan az az akksi van egy 70k -s mint egy 300k -s telefonban. De ez gyártótól is függ milyen a supply chain, kik a beszállítók.
Az Apple telefonok feltűnően sokáig bírják akksival (degradacio) de ugyanez elmondható a túlárazott Nokiarol is. Nem véletlen a nagyobb arcimke.
-
hegedus001
aktív tag
Akksi degradáció? 2-3 után? bakker, ez természetes dolog, nem pedig hiba...... én anno mindig új középkategóriás telefonokra mentem, aztán megvettem életem első ahsznált szifonját..... aztán a 2.-at egy i7-et, 30 perce frissítettem le.....
és még jövőre is lesz rá frissítés... A 5000 mAh -s akksik sem ugyan olyanok. az optimalizáción múlik a legtöbb dolog... btw, én is sokkal jobban örülnék, ha eltűnne a sok szemét (már megjelenésekor majdnem e waste telefon) nagyon sok energiát és szemetet meg lehetne spórolni.
-
PavelVagyok
junior tag
Nem igaz, hogy ugyanaz az aksi található egy 70 ezer forintos és egy 250+ ezer forintos telefonban. Honnan vetted ezt a sületlenséget? Akku és akku között is van különbség. Ha meg tönkre megy az aksi inkább azt cserélem egy még mindig gyors telefonban, minthogy kivágjam a kukába a 70 ezres telefont és vegyek egy újabb 70 ezres rossz minőségű telefont. Sokkal logikusabbnak tűnik számomra.
Garancia hogyne lenne több? 250k felett kötelezően 3 évet kell vállalni.
70 ezer forintos készülékre megnézem, hol kapsz 3 év garit.
Fogj egyszer a kezedbe egy flagshipet, mindenben van különbség. Jobb a kijelző, jobb a mikrofon, jobbak a kamerák, jobb az anyag használat. Gyakorlatilag minden jobb. Nem is értem mit gondoltál. 70 ezer felett nincs minőségbeli különbség és a világ 99%-a át van baszva?
Őszintén nem értem ezt.
Tipikusan nem kedvelem ezt a fajta világnézetet. Mikor valaki évente vesz 5000 ezer forintért egy szar kíniai gagyi cipőt, ahelyett hogy kiadna egyszer inkább 20-30k-t egy normális minőségűre amit nem kell évente cserélni meg kidobni a kukába. Kevesebb lenne a szemét is.. jobban járna mindenki, de ezek az egyének csak önmagukat nézik, és semmi és senki más nem érdekli őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi belépő szinten
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magyar az űrben
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest