- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
Nekem tegnap jött a frissítés az új köteg Windows 8.1 frissítéssel, semmit nem vettem észre, eddig is jó volt. Fogalmam sincs milyen driver volt fenn eddig, de nem csíkozott.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ezek nem a kép részei, hanem a driver rakta a vonalakat oda.
(#16) PNP: Az új driverrel eltűnnek azok a csíkok. Ha a fotó lenne ilyen, akkor megmaradnának.
(#18) madgie: Feltöltöttem egy olyan verziót, amin csak a csíkokat kijelöltem pirossal.
Inkább felraktam egy másik képet a hibáról, hogy a két saját csíkjai ne zavarjanak bele.
-
PNP
őstag
És hol van a képen grafikai hiba?
-
sasNAXO
aktív tag
Akkor most vehetek a Sandy procis Elitebook-om helyett egy újat?
-
satz18
őstag
Ez azért szégyen és gyalázat, hogy a sandysek nem kapnak drivert.
-
exor
tag
Nekem is Sandy igp van, + nvidia gt540, és elvileg(valahol olvastam) hogy win 8.1 en driver probléma miatt nem megy a váltás az igp és az nv gpu között.... nemtudom ebböl mi igaz, de ha így van ezért nem fogok tudni frissíteni 8.1re... (most pillanatnyilag ugy érzem nem veszek többet intel igp-s laptopot...)
-
kcsa
veterán
Mindenkit üdvözlök az Intelnél (egy Sandy Bridge-el, és legális Win8-al...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest