Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
csadi0011 #80 üzenetére
Hú, ez egy klassz videó volt*. Két feature-től bezsongtam:
1, taskváltó. Duplán rá nyomva betölti az előzőt (first in last out), illetve hosszan a taskváltóra előjön a kétablakos üzemmód.
2, értesítések kezelése. Tetszik, hogy az értesítésnél lehet elolvasni akár a egy rövidebb üzenetet, lehet válaszolni, ha jobbra lököd, kitörlöd, ha balra, akkor csak ideiglenesen (ha jól láttam, mivel vissza hozta azt az értesítést, amit balra söpört).
* hang nélkül néztem. Szóval lehet, hogy félre érthettem valamit.
-
janeszgol
félisten
válasz
Stauffenberg #66 üzenetére
Tradícionális. Ezt a szót kerestem.
Az édességek származása is fontos, de hogy hol fogyasztják őket, hol divat, az is számít, ahogy írtad is!
Illetve ugye az eredeti receptől is milliószor eltérnek. -
janeszgol
félisten
válasz
hallerlaller #62 üzenetére
Elég szomorú. Eredetileg tipikus, őshonos amerikai édességekről nevezgették el (ez is volt a cél, megismertetni ezeket a többi kontinens lakóival), majd lett KitKat és most a Nutella? Hiába, a pénz nagy úr.
-
janeszgol
félisten
Én arra leszek kíváncsi, hogy majd ősszel minden képpen piacra dobják-e vagy bölcsebben (Lolli hibájából tanulva) nem átallnak csúsztatni is, ha igényli majd az akkori állapota a szoftvernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest